ΒΑΡΥ ΠΕΝΘΟΣ στη Θεσσαλονίκη! Τα πέντε σενάρια για το θανατηφόρο τροχαίο στον Εύοσμο

Αναμένονται και τα αποτελέσματα των αιματολογικών εξετάσεων

Τα πέντε σενάρια για το θανατηφόρο τροχαίο στον Εύοσμο

Σε κατάσταση σοκ, βυθισμένη σε βαρύ πένθος είναι η κοινωνία του Ευόσμου από το νέο τραγικό τροχαίο δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή σε τέσσερα νεαρά άτομα ηλικίας 17 – 19 ετών, ενώ ένας ακόμα 17χρονος χαροπαλεύει στο νοσοκομείο.

Η Τροχαία συνεχίζει τις έρευνες για τις συνθήκες του τροχαίου, επικεντρώνοντας την έρευνά της σε πέντε πιθανά σενάρια για το τι μπορεί να συνέβη τα ξημερώματα της Τρίτης.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Μακεδονία» ανάμεσα στα σενάρια αυτά είναι η απόσπαση προσοχής και η ταχύτητα, ενώ οι αρχές εκτιμούν ότι θα έχουν περισσότερες απαντήσεις όταν βγουν και οι αιματολογικές εξετάσεις των επιβατών του αυτοκινήτου.

Τα πέντε σενάρια σύμφωνα με την εφημερίδα είναι: 

  • Το ΙΧ εκινείτο με υπερβολική ταχύτητα και ο άπειρος οδηγός έχασε τον έλεγχο λόγω μιας μικρής στροφής που υπάρχει 10 μέτρα πριν από το σημείο.
  • Αν ο 17χρονος οδηγός είχε καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ. Αναμένονται τα αποτελέσματα των αιματολογικών εξετάσεων, ενώ μέχρι χθες οι έρευνες της Τροχαίας δεν έδειχναν ότι η παρέα των νεαρών βρισκόταν σε νυχτερινό μαγαζί.
  • Ο οδηγός να έχασε τον έλεγχο του οχήματος, επειδή ίσως μιλούσε στο κινητό τηλέφωνο.
  • Να αποσπάστηκε η προσοχή του νεαρού οδηγού από τη συζήτηση που ενδεχομένως είχαν μέσα στο αυτοκίνητο.
  • Ο 17χρονος οδηγός του μοιραίου Volvo να βρέθηκε μπροστά σε κινητό εμπόδιο, ίσως και σε αδέσποτο ζώο, και να επιχείρησε να το αποφύγει. Ειδικοί έλεγαν πως ένα τέτοιο ενδεχόμενο εξηγεί και το παρατεταμένο φρενάρισμα πριν από την πρόσκρουση της δεξιάς ρόδας του αυτοκινήτου στο κράσπεδο.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top