Τα μαζεύει μετά την κατακραυγή ο Αλβανός ποδοσφαιριστής-«Ήταν ηλίθια τα σχόλια μου»

Ζητά ταπεινά «συγγνώμη» μέσω του λογαριασμού του στο Facebook /Πρώτη ανάρτηση: 27-03-2017 19:48

Τρεις ημέρες μετά την θύελλα αντιδράσεων που ξέσπασε μα αφορμή τα άκρως προκλητικά και χλευαστικά σχόλια του Αλβανού ποδοσφαιριστή Άντι Λίλα για τον Χριστιανισμό, ο 31χρονος τα… «μαζεύει» και ζητά συγγνώμη μέσω… Facebook.


Andi Lila dhe Ahmet Kalaja tallen me... από albeu

Όπως σας έχει ήδη ενημερώσει το star.gr, σε ένα video διάρκειας 15 λεπτών, ο Άντι Λίλα φαίνεται να έχει έναν διάλογο με ιμάμη, όπου μεταξύ άλλων αφηγείται με κοροϊδευτικά σχόλια ότι κάθε μήνα παπάδες ευλογούν την ομάδα του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ για τους αγώνες του πρωταθλήματος, και ότι οι διοικούντες της ομάδας προτιμούν επώνυμους κληρικούς, ενώ όταν είναι ασήμαντοι στεναχωριούνται!

Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού, ο 31χρονος αθλητής θέλησε να δώσει τις δικές του εξηγήσεις μετά τον σάλο, λέγοντας:

«Κάποιοι από εσάς, ίσως έχετε δει ένα video που δημοσιεύτηκε πριν από μερικές ημέρες στο Ίντερνετ και με απεικονίζει να κάνω μερικές ανόητες παρατηρήσεις σχετικά με έναν ιερέα. Θα ήθελα να ζητήσω ειλικρινά συγγνώμη σε όποιον προσβλήθηκε από αυτό, και ιδιαίτερα στον ιερέα. Είναι ένας gentleman με τον ΠΑΣ Γιάννινα και δεν του άξιζε να τον εμπαίξω.

Τα σχόλια μου ήταν απρεπή. Δεν προσπαθώ να υπερασπιστώ τις πράξεις μου, αλλά τα εν λόγω σχόλια έγιναν ιδιωτικά και στα αστεία, δίχως πρόθεση να προσβάλλω κανέναν. Τώρα συνειδητοποιώ πόσο ηλίθιες ήταν οι παρατηρήσεις μου.

Η συμπεριφορά μου υπήρξε εξαιρετικά ακατάλληλη, ανώριμη και δεν είχε τον απαραίτητο σεβασμό που αξίζει στον ΠΑΣ Γιάννινα. Αυτό αποτελεί μια απόσπαση από τον στόχο μας, που είναι να πάμε Ευρώπη αυτή τη σεζόν.

Από την πρώτη μέρα με καλωσόρισαν στην Ελλάδα, και δεν νιώθω τίποτα άλλο πέρα από αγάπη και στοργή για όλους τους Έλληνες. Εγώ, η σύζυγός μου και ο μικρός μας γιος, θεωρούμε την Ελλάδα σπίτι μας, και ζητή ταπεινά συγγνώμη που βλέπω ότι προσέβαλα κάποιους με τις ανόητες πράξεις μου.

Και πάλι, ζητώ συγγνώμη για όλα, και ελπίζω ότι μπορούμε να το αφήσουμε πίσω αυτό το θέμα. Ανυπομονώ να επιστρέψω στην Ελλάδα μετά το διεθνές διάλειμμα».

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top