ΑΥΤΟΨΙΑ STAR: ΟΡΓΙΑΖΕΙ το παρεμπόριο στο κέντρο της Αθήνας

Η κάμερα του Star βρέθηκε στη μαύρη αγορά της οδού Ζήνωνος

Οργιάζει το παραεμπόριο στην οδό Ζήνωνος. Ναρκωτικά, λαθραία τσιγάρα, μαϊμού προϊόντα, ιματισμός, παπούτσια και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε, πωλούνται σε έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους της Αθήνας. Δείτε τι κατέγραψε το πρωί της Κυριακής η κάμερα του Star.

Παντοπωλείο η οδός Ζήνωνος. Σε έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους της Ομόνοιας βρίσκεις, από τους επιτήδειους, ό,τι θέλεις. Ξεκινάμε από τα... βαριά είδη, τα ναρκωτικά.

Στον ίδιο δρόμο, λίγα μέτρα πιο κάτω, πωλούνται τα λαθραία τσιγάρα. Στη θέα της κάμερας, όμως, οι έμποροι των λαθραίων τσιγάρων άρχισαν να τρέχουν. Τα βαποράκια τους, όμως, δεν πρόλαβαν, όπως θα δείτε στο βίντεο.

Η οδός Ζήνωνος λειτουργεί με δικούς της νόμους. Το παραεμπόριο γίνεται στη μέση του δρόμου, με τους οδηγούς των λεωφορείων να περιμένουν υπομονετικά να πουλήσουν οι επιτήδειοι πρώτα την πραμάτεια τους.

Οι δε καστηματάρχες έχουν σηκώσει τα χέρια ψηλά. Την ώρα που κλείνουν τις επιχειρήσεις τους, γιατί δεν βγαίνουν, οι επιτήδειοι θησαυρίζουν, πουλώντας στην μαύρη αγορά «μαϊμού» γυαλιά, υφάσματα και παπούτσια.

Χιλιάδες ευρώ εισπράττονται, χωρίς να αποδοθεί ούτε ένα ευρώ φόρος.

Δυστυχώς, κάνεις δεν συγκινείται ή, για να ακριβολογούμε, δύσκολα μπορεί να γίνει έλεγχος, με αποτέλεσμα το παραεμπόριο να ανθίζει.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top