Η σημαιοφόρος που έκλεψε την παράσταση: 50 ετών και μητέρα 3 ενήλικων παιδιών!

Η Παναγιώτα Γεωργοπούλου αποδεικνύει ότι μια γυναίκα όλα τα μπορεί

Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο και τρανή απόδειξη είναι η 50χρονη Παναγιώτα Γεωργοπούλου, που ήταν σημαιοφόρος στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου στην Πάτρα.

Η κα. Παναγιώτα έκλεψε τις εντυπώσεις γιατί είναι εργαζόμενη, νοικοκυρά και μητέρα τριών ενήλικων παιδιών, που, φέτος, τελειώνει το Εσπερινό Επαγγελματικό Λύκειο!

Η σημαιοφόρος απέκτησε πρώτα τα 3 της παιδιά, όνειρό της, όμως, ήταν να τελειώσει το Λύκειο με άριστα και να διεκδικήσει μια θέση στο Πανεπιστήμιο. Όπως όλα δείχνουν, θα τα καταφέρει!

Στην παρέλαση, λοιπόν, σήκωσε γεμάτη περηφάνια την ελληνική σημαία και τόνισε ότι κανείς ποτέ δεν πρέπει να εγκαταλείπει τα όνειρά του. «Το είχα  όνειρο από μικρό παιδί, μου δόθηκε η ευκαιρία τώρα και είναι κάτι με το οποίο νιώθουν όμορφα και οι γύρω μου», είπε χαρακτηριστικά. 

«Νιώθω απερίγραπτα πανέμορφα, ευτυχισμένη  που τα κατάφερα και έβγαλα το σχολείο μου ασπροπρόσωπο» πρόσθεσε, ενώ υπογράμμισε ότι μπορεί τίποτα να μην είναι εύκολο, όμως δεν είναι κι ακατόρθωτο: «Το παν είναι να το θέλεις. Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο, όλα γίνονται μόνο με προσπάθεια και αγώνα». 
 


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top