Όσο ο Αρτέμης Σώρρας κρύβεται, οι άνθρωποι που κάποτε τον πλαισίωναν ή εξαπατήθηκαν από αυτόν, βρίσκουν το θάρρος να μιλήσουν. Τα στόματα άνοιξαν και οι αποκαλύψεις παίρνουν τη μορφή χιονοστιβάδας.

Όσο ο Αρτέμης Σώρρας κρύβεται από τις αρχές, για μην πάει φυλακή, τόσο τα στόματα ανοίγουν για την πλούσια δράση του αυτοαποκαλούμενου «Σωτήρα της Ελλάδας». Ούτε τα παιδιά του δεν ξέρουν που βρίσκεται.

Ο γιος του, Βασίλης, ισχυρίζεται ότι έφυγαν από την Αθήνα την περασμένη Πέμπτη, μια ημέρα πριν την απόφαση που τους στέλνει φυλακή.

Η τελευταία επικοινωνία του Αρτέμη Σώρρα, που έχει εντοπιστεί, είναι με μια στενή του συνεργάτη στην Αχαΐα, μόλις πληροφορήθηκε την καταδικαστική απόφαση.

Ο Δημήτρης Μαντές, πρώην επιστήθιος φίλος του Αρτέμη Σώρρα, καταγγέλλει ότι οι οπαδοί του Σώρρα τον έχουν απειλήσει. Ανάμεσα σε αυτούς, και ο κατηγορούμενος για το φόνο της παιδοψυχίατρου στην Λαμία.

Για τη δράση του Αρτέμη Σώρρα, οι μηνύσεις πέφτουν βροχή! Πολίτες στην Κρήτη, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Star, χάνουν τις περιουσίες τους, γιατί δεν πληρώνουν τα χρέη τους σε τράπεζες και εφορία, επικαλούμενοι τα ομόλογα Σώρρα. Για ξενοδοχείο, μάλιστα, στη Χερσόνησο έχει βγει ήδη κατασχετήριο.

Σήμερα, Παρασκευή, οι δικηγόροι του Αρτέμη Σώρρα και 7 στελεχών των «Ελλήνων Συνέλευσις» κατέθεσαν υπόμνημα στην Εισαγγελία Αθηνών, στο πλαίσιο της έρευνας που γίνεται για την τέλεση αδικημάτων. Η εισαγγελέας έχει συγκεντρώσει έγγραφα 20.000 σελίδων και οπτικό υλικό, για να βγάλει την απόφασή της, αν, δηλαδή, πρόκειται για εγκληματική οργάνωση.

 

 

 

Tags: