ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ κακοποιοί ΕΣΥΡΑΝ, ΧΤΥΠΗΣΑΝ και ΛΗΣΤΕΨΑΝ μάνα και κόρη

Επίθεση μπροστά στα μάτια του κατάκοιτου πατέρα της οικογένειας

Στο πάτωμα του σπιτιού της έριξαν και έσυραν μια ηλικιωμένη γυναίκα για να αρπάξουν τις οικονομίες της. Οι αδίστακτοι  ληστές εμφανίστηκαν ως γνωστοί της κόρης του θύματος, ενώ η επίθεση, όπως θα δείτε στο βίντεο, έγινε μπροστά στα έντρομα μάτια του κατάκοιτου πατέρα της οικογένειας.

Με ένα πατέρα κατάκοιτο και τεράστια οικογενειακά βάρη στη πλάτη, η Μαρία, μητέρα τριών ανήλικων παιδιών, αμέσως μετά τη ληστεία, προσπαθεί  με δυσκολία να κρύψει την απόγνωση που νοιώθει.

Οι ληστές εμφανίστηκαν στη ηλικιωμένη μητέρα της ως γνωστοί της και ζήτησαν χρήματα, δήθεν για να καλύψουν μια οφειλή στην εφορία.

Ο ληστής, ο οποίος ήταν καλοντυμένος, ακολούθησε την ανυποψίαστη γυναίκα στο δωμάτιο όπου βρίσκεται ο κατάκοιτος σύζυγός της και, όταν αυτή πήγε να βγάλει την τσάντα με τις οικονομίες, της επιτέθηκε με ιδιαίτερη αγριότητα.

Η θρασύτατη πρωινή ληστεία στην οδό Κουμουνδούρου στο Περιστέρι προκάλεσε αγανάκτηση στην άλλοτε ήσυχη γειτονιά.  Οι ληστείες και οι κλοπές είναι καθημερινό φαινόμενο και οι τρομοκρατημένοι κάτοικοι αναγκάζονται πλέον να κλειδαμπαρώνονται στα σπίτια τους, καθώς η εγκληματικότητα έχει χτυπήσει κόκκινο.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top