Από Μάρτη...καλοκαίρι! Καιρός για βουτιές το Σαββατοκύριακο

Ιδανικός ο καιρός για όσους ταξιδέψουν

Στους 27 βαθμούς κελσίου θα σκαρφαλώσει το θερμόμετρο την 25η Μαρτίου. Θερμοκρασία που αντιστοιχεί στα μέσα Ιουνίου, σύμφωνα με τους μετεωρολόγους.

Από ...Μάρτη καλοκαίρι! Τις πρώτες βουτιές θα κάνουν το Σαββατοκύριακο όσοι αγαπούν τη θάλασσα, καθώς το θερμόμετρο θα ανέβει 10 ολόκληρους βαθμούς πάνω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα.

Καλοκαιρία θα επικρατήσει και αύριο, Παρασκευή. Tο Σάββατο, μάλιστα, η θερμοκρασία θα φτάσει τους 27 βαθμούς κελσίου. Θα θυμίζει μέσα Ιουνίου, λένε χαρακτηριστικά οι μετεωρολόγοι. Ιδανικός καιρός για όσους σκοπεύουν να ταξιδέψουν.

Στις Σέρρες και το Άργος το θερμόμετρο θα δείχνει 27 βαθμούς κελσίου, στην Αθήνα 26, σε Λάρισα και Λαμία 25. Ακόμη και στην Καστοριά και τη Φλώρινα το θερμόμετρο θα σκαρφαλώσει Μάρτη μήνα στους 24 βαθμούς. Στην Καλαμάτα θα δείξει 23 και στη Θεσσαλονίκη 22 βαθμούς κελσίου.

Την Κυριακή θα υπάρξει μια μικρή πτώση της θερμοκρασίας κατά 1 με 2 βαθμούς, ενώ από την ερχόμενη εβδομάδα η θερμοκρασία θα επανέλθει στα κανονικά για την εποχή επίπεδα.

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top