Μην τον είδατε! Ο "σωτήρας" Σώρρας δίνει εντολές από το κρησφύγετο

Κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα κατά του ανθρώπου που τον στέλνει φυλακή

Ασφαλιστικά μέτρα κατά του ανθρώπου που τον στέλνει φυλακή κατέθεσε σήμερα, Πέμπτη, ο Αρτέμης Σώρρας, μέσω του δικηγόρου του. Ο επικεφαλής των «Ελλήνων Συνέλευσις» καλείται, μέχρι αύριο, να καταθέσει και υπόμνημα στην Εισαγγελία Αθηνών ως ύποπτος τελέσεως αδικημάτων.

Και όλα αυτά, ενώ παραμένει ασύλληπτος για έβδομη ημέρα.

Ο Αρτέμης Σώρρας το ‘πε και το ‘κανε....Από το υπόγειο που κρύβεται, κάπου στην Αχαΐα, σύμφωνα με την αστυνομία, δίνει εντολές να πέσουν βροχή οι μηνύσεις και τα ασφαλιστικά μέτρα σε όποιον κάνει δηλώσεις εναντίον του. Πρώτο θύμα ο πρώην κουμπάρος του, δικηγόρος, Φώτης Λεπίδας, ο άνθρωπος που τον έστειλε φυλακή. Ο Αρτέμης Σώρρας του ζητά να μην αναφέρεται στο όνομά του και να μην αποκαλεί εγκληματική οργάνωση το φορέα που εκπροσωπεί.

Οι αποκαλύψεις για τη δράση Σώρρα δεν έχουν τελειωμό. Τα ομόλογα των 600 δισεκατομμυρίων που θα σώσουν την Ελλάδα,  σύμφωνα με το Υπουργείο Οικονομικών της Αμερικής, δεν είναι έγκυρα και, ως εκ τούτου, δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε καμία συναλλαγή. Αυτή ήταν η απάντηση που πήρε ο δημοσιογράφος Ελ. Ρήνος, όταν ζήτησε να μάθει από τους Αμερικάνους, αν ισχύουν τα ομόλογα.

Ο Αρτέμης Σώρρας, με αυτά τα ομόλογα, έστειλε και εξώδικο στη Βουλή το 2014, για να αγορασθούν οι 4 μεγάλες ελληνικές τράπεζες.

Τα .... κατορθώματα Σώρρα έφτασαν και στη Βουλή. Βουλευτές του Σύριζα ζητούν από τον Υπουργό Δικαιοσύνης να διευκρινίσει το νομικό πλαίσιο του φορέα «Ελλήνων Συνέλευσις» και όχι μόνο.

Οι οπαδοί του, πάντως, ανά την Ελλάδα, βγαίνουν στους δρόμους κάθε απόγευμα και μοιράζουν φυλλάδια. Στην Πάτρα, μάλιστα, έκαναν πορεία.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top