ΝΤΟΥ του Ρουβίκωνα σε εταιρεία διαχείρισης κοινοχρήστων- ΒΙΝΤΕΟ

Προκάλεσαν υλικές ζημιές και πέταξαν φέιγ βολάν- Πρώτη Ανάρτηση 22-03-2017 18:12

Περίπου 15 μέλη της αντιεξουσιαστικής ομάδας «Ρουβίκωνας» εισέβαλαν στα γραφεία εταιρείας είσπραξης κοινοχρήστων, στην οδό Ψαρρών, στην Ομόνοια.

Τα μέλη του Ρουβίκωνα εισβάλλουν με τις βαριοπούλες στα χέρια και αρχίζουν να σπάνε ότι βρουν μπροστά τους. Οι υπάλληλοι του γραφείου είσπραξης κοινοχρήστων ουρλιάζουν τρομοκρατημένοι.

Αφού προκάλεσαν σημαντικές υλικές ζημιές και πέταξαν φέιγ βολάν, αποχώρησαν.

Η εταιρεία αυτή «μπήκε στο μάτι» του Ρουβίκωνα επειδή, όπως ισχυρίζεται η ομάδα σε κείμενό της μετά την επίθεση, «βγήκε στο σφυρί το μοναδικό σπίτι εξαμελούς οικογένειας, για χρέος 3.870 ευρώ προς την εταιρεία διαχείρισης κοινοχρήστων και σε άλλη περίπτωση, για χρέη προς την ίδια εταιρεία, ύψους 2.500 ευρώ, επιχειρήθηκε να πλειστηριαστεί πρώτη κατοικία 49 τμ.».

Αργότερα, η ομάδα ανέβασε στο διαδίκτυο βίντεο από την επίθεση. «Η επιλογή μας αυτή δεν είναι τίποτα παραπάνω από την ελάχιστη απάντηση που αναλογεί σε μία εταιρεία η οποία εμπλέκεται σε σωρεία περιπτώσεων, όπως αυτές που περιγράφονται παραπάνω, και σύμφωνα με καταγγελίες, έχει βάλει στο μάτι ολόκληρη πολυκατοικία» συνεχίζει ο Ρουβίκωνας στο κείμενό του. 

Oι εντάσεις δεν σταματούν εδώ. Για ακόμη μια Τετάρτη, τα αίματα άναψαν για τα καλά ανάμεσα σε συμβολαιογράφους και συγκεντρωμένους.

Δυο συμβολαιογράφοι επιχειρούν να ξεκινήσουν πλειστηριασμό. Τα μέλη του κινήματος «Δεν Πληρώνω» έχουν μπει στην αίθουσα του Ειρηνοδικείου Αθήνας και τους μπλοκάρουν. Η οργή ξεχειλίζει.

Προγραμματισμένοι για σήμερα, Τετάρτη, ήταν 12 πλειστηριασμοί, στο Ειρηνοδικείο Αθήνας, και ματαιώθηκαν όλοι, λόγω, τόσο της κινητοποίησης, όσο και της αποχής των συμβολαιογράφων από πλειστηριασμούς Α’ κατοικίας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top