ΑΥΤΟΨΙΑ STAR: ΜΑΧΑΙΡΩΜΑΤΑ μπροστά στην κάμερα στο γκέτο της Κουμουνδούρου

Λίγα, μόλις, μέτρα από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ κι από έναν βρεφονηπιακό σταθμό

Ένα από τα καλύτερα φυλασσόμενα σημεία της πρωτεύουσας είναι τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην πλατεία Κουμουνδούρου. Και όμως, μπροστά στην κάμερα του Star, ένας άντρας μαχαιρώνει έναν άλλο, χωρίς η αστυνομία να παρεμβαίνει. Η περιοχή έχει μετατραπεί σε γκέτο παρανομίας και διακίνησης ναρκωτικών, όπως λένε οι κάτοικοι.  

Την ώρα που ο δημοτικός Σύμβουλος του δήμου Αθηναίων, Γιώργος Αποστολόπουλος, μιλά για την εγκληματικότητα και τη διακίνηση ναρκωτικών στην πλατεία Κουμουνδούρου, πίσω ακριβώς εξαρτημένοι χρήστες ξυλοκοπούνται μεταξύ τους. Ένας από αυτούς κλωτσάει στο πρόσωπο έναν άντρα που κάθεται στο γρασίδι της πλατείας.

Την ώρα που απομακρύνεται, ένας άλλος τον κυνηγά με ένα  αιχμηρό αντικείμενο, πιθανότατα μαχαίρι και τον χτυπά στο πίσω  μέρος του ποδιού.

Στην άλλη γωνία της πλατείας Κουμουνδούρου, βρίσκεται ένα περιπολικό της αστυνομίας. Το πλήρωμα, που έχει αντιληφθεί τι συμβαίνει, δεν κάνει καμία κίνηση, επιβεβαιώνοντας τις καταγγελίες των κατοίκων ότι η αστυνομία δεν κάνει τίποτα. Λίγη ώρα αργότερα, και ενώ η κάμερα καταγράφει, αποφασίζουν να κινηθούν προς την πλατεία.

Στην πλατεία Κουμουνδούρου, εκτός από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, βρίσκεται και ένας βρεφονηπιακός σταθμός.

Το θεατράκι στην πλατεία έχει μετατραπεί σε γκέτο παρανομίας, με εξαρτημένους ανθρώπους που αναζητούν την δόση τους και κατοίκους τρομοκρατημένους που καταγγέλλουν την αστυνομία για αναλγησία.

Σίγουρα δεν θα συναντήσουμε τέτοιες εικόνες έξω από τα γραφεία κυβερνόντος κόμματος σε καμία ευρωπαϊκή χώρα!

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top