ΠΡΩΤΟΤΥΠΗ πρόταση γάμου στη Θεσσαλονίκη! Tης ζήτησε να τον παντρευτεί μέσα σε Escape Room

Δείτε στο video την έκπληξη αλλά και την συγκίνηση της νύφης

Μια καλά οργανωμένη… συνωμοσία ήταν η πρόταση γάμου που αποφάσισε να κάνει ο Μιχάλης από την Θεσσαλονίκη, στην γυναίκα της ζωής του, Μαρία!

Όπως θα δείτε και στο video, ο Μιχάλης επισκέφτηκε γνωστό Escape Room στη συμπρωτεύουσα, και μαζί με τους υπεύθυνους «έστησαν» το όλο σκηνικό, με το σχέδιο να είναι… τέλειο.

Το σενάριο είχε ως εξής: Κέρδισε σε έναν εικονικό διαγωνισμό της εταιρίας όπου το έπαθλο ήταν ένα θεματικό δωμάτιο για ένα ζευγάρι για τον μήνα Μάρτιο. Το μήνυμα στάλθηκε στον... νικητή ενημερώνοντας για την ημέρα, την ώρα και το δωμάτιο που κέρδισε. Δεν είχε λοιπόν παρά να πείσει την γυναίκα της ζωής του Mαρία, να τον ακολουθήσει στο παιχνίδι για να λύσουν μαζί τους γρίφους και το μυστήριο που κρυβόταν μέσα στο δωμάτιο απόδρασης.

Στη συνέχεια, η GREAT ESCAPE Thessaloniki διαμόρφωσε το θεματικό της δωμάτιο για την πρόταση ειδικά σχεδιασμένο για εκείνη την ημέρα, κρύβοντας στο πιο απίθανο σημείο του δωματίου ένα κρυφό μήνυμα που φανερώθηκε μόνο όταν η μέλλουσα νύφη έλυσε έναν συγκεκριμένο γρίφο.

Όπως είναι φυσικό, μόλις… αποκαλύφθηκε ο πραγματικός σκοπός της επίσκεψης στο Escape Room, η έκπληξη αλλά και η συγκίνηση… περίσσεψαν!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top