Ράγισαν και οι πέτρες στην κηδεία της 10χρονης Βαλεντίνας-Ο ίδιος της ο πατέρας την πυροβόλησε με καραμπίνα ενώ κοιμόταν

Συγγενείς και συμμαθητές της είπαν το τελευταίο αντίο στο κορίτσι με τα μεγάλα καστανά μάτια

Στο χωριό της πολυαγαπημένης της μητέρας, την Καλογερόρραχη Μεσσηνίας, κηδεύτηκε την Δευτέρα η άτυχη μικρούλα που δολοφονήθηκε από τον ίδιο της τον πατέρα.

Συγγενείς και συμμαθητές της Βαλεντίνας, συντετριμμένοι είπαν το τελευταίο αντίο, με μάτια γεμάτα δάκρυα, μην μπορώντας να πιστέψουν την τραγωδία που βρήκε αυτή την οικογένεια.

Όπως θα δείτε και στο video, η τελευταία πράξη του δράματος, της ιστορίας που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, γράφτηκε αργά το μεσημέρι. Η μαθήτρια της τετάρτης δημοτικού, το κορίτσι με τα μεγάλα καστανά μάτια και το γλυκό χαμόγελο που δολοφονήθηκε από τον ίδιο της τον πατέρα, κηδεύτηκε στο χωριό της μητέρας της, η οποία πέθανε από καρκίνο πριν από περίπου τρία χρόνια. Το άψυχο κορμάκι της Βαλεντίνας μπήκε σε λευκό φέρετρο και θάφτηκε δίπλα στον τάφο της μητέρας της, ενώ οι δυο θείοι της που τη λάτρευαν σαν δικό τους παιδί, ήταν αυτοί που κουβαλούσαν το φέρετρο.

Η εκκλησία της Αγίας Τριάδας στην Καλογερόρραχη Μεσσηνίας, πλημμύρισε από συγγενείς, συγχωριανούς και συμμαθητές της 10χρονης, η οποία έφυγε από τη ζωή τόσο άδικα, από τα χέρια του 59χρονου πατέρα της, δευτερόλεπτα πριν εκείνος στρέψει το όπλο στον εαυτό του και αυτοκτονήσει, την περασμένη Παρασκευή στη Μεσσήνη.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή η Βαλεντίνα πυροβολήθηκε στο κεφάλι ενώ κοιμόταν, βρέθηκε σε εμβρυακή στάση στο κρεβάτι του πατέρα της και η βολή ήταν εξ επαφής. Αμέσως, μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα ο 59χρονος έδωσε τέλος στη ζωή του.

Ο πατέρας της την υπεραγαπούσε λένε όσοι γνώριζαν την οικογένεια, και δεν ήθελε να την δώσει στους συγγενείς της γυναίκας του, οι οποίοι την διεκδικούσαν, καθώς εκείνος αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα. Όμως τόσο ο θάνατος της συζύγου του όσο και τα δικά του προβλήματα υγείας θόλωσαν το μυαλό του.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top