Οι ΟΠΑΔΟΙ του Σώρρα άρχισαν να ψάχνουν τον διάδοχό του- ΚΛΕΙΝΟΥΝ ένα ένα τα γραφεία της οργάνωσης "Ελλήνων Συνέλευσις"

Σαστισμένοι από τη δικαστική του δίωξη

Σαστισμένοι οι οπαδοί του Αρτέμη Σώρρα, παρακολουθούν τις δικαστικές του περιπέτειες. Κάποια γραφεία του φορέα που ίδρυσε παραμένουν, από την περασμένη Παρασκευή, κλειστά και κάποια άλλα υπολειτουργούν. Ωστόσο, υπάρχουν κι εκείνα τα στελέχη που επιθυμούν να συνεχίσει την πορεία της η Ελλήνων Συνέλευσις, ακόμη και χωρίς τον αρχηγό της.

Σαστισμένοι είναι οι οπαδοί του Αρτέμη Σώρρα από τη δικαστική του δίωξη. «Θα συνεχίσουμε τον αγώνα του με νέο πρόεδρο, εκλεγμένο από συνέδριο», δηλώνει ο υπαρχηγός του Αρτέμη Σώρρα.

Μόλις τέσσερις μέρες μετά την καταδίκη του Αρτέμη Σώρρα, οι οπαδοί του άρχισαν ήδη να ψάχνουν το διάδοχό του.

O Γενικός Γραμματέας της οργάνωσης «Ελλήνων Συνέλευσις», Βασίλης Θεοδωρόπουλος, δήλωσε ότι «είναι μια προσωπική υπόθεση αυτή του κυρίου Σώρρα που δεν μας αφορά σαν πολιτικό οργανισμό. Ο κύριος Σώρρας είναι προσωρινός πρόεδρος μέχρι να γίνει το συνέδριο. Θα συνεχίσουμε μέχρι τέλους αυτό που κάνουμε».

Πάντως η επικεφαλής του νομικού συμβουλίου της παράταξης, Αθανασία Γεωργασοπούλου, θεωρεί πολιτική τη δίωξη του Αρτέμη Σώρρα, ενώ αφήνει ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για τις επόμενες κινήσεις κι αντιδράσεις του αρχηγού της. «Να κάνει η ελληνική αστυνομία αυτό που θεωρεί ότι πρέπει να κάνει κι από ‘κει και μετά ας αφήσει και τον κύριο Σώρρα να κάνει αυτό που εκείνος κρίνει ότι πρέπει να κάνει. Το συγκεκριμένο πολιτικό κατεστημένο ήθελε να καταστήσει αυτή τη στιγμή, όπως θεωρεί εκείνο, ανενεργό τον Αρτέμη Σώρρα».

Από την περασμένη Παρασκευή, τα γραφεία της οργάνωσης του Αρτέμη Σώρρα, σε τίποτα δεν θυμίζουν τις ένδοξες μέρες που έσφυζαν από ζωή. Κάποια γραφεία, όπως στο Περιστέρι έχουν κλείσει, ενώ στην Πετρούπολη ανοίγουν για λίγο.

 

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top