Στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Αθηνών ξαναζωντανεύει από σήμερα, Δευτέρα, η υπόθεση της νεαρής στριπτιζέζ, που δολοφονήθηκε από τον 26χρονο σύντροφό της. Ο 26χρονος την είχε πετάξει από το μπαλκόνι, τον Μάρτιο του 2014, επειδή δεν ήθελε να εκδίδεται.

Ο 28χρονος, πλέον, σύντροφός της κάθεται στο εδώλιο και καταδικάζεται, σε πρώτο βαθμό, σε ισόβια κάθειρξη, χωρίς να του αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2010 στο μαγαζί που δούλευε η κοπέλα. Τον Αύγουστο του 2013 ήρθε η συγκατοίκηση, στην πολυκατοικία που έλαβε χώρα η ανθρωποκτονία, στον Βύρωνα. Η σχέση ήταν γεμάτη πάθη, ζήλιες και τσακωμούς. Σύμφωνα με την πρωτόδικη απόφαση, στις 30 Μαρτίου του 2014, η νεαρή στριπτιζέζ, η Αναστασία, επέστρεψε σπίτι της, μετά την εργασία της. Εκεί, την περίμενε ο 26χρονος. Οι δυο νέοι, αφού επιδόθηκαν σε χρήση αλκοόλ και ουσιών, καυγάδισε άγρια, γι’ ακόμα μια φορά. Ο 26χρονος επέμενε να σταματήσει το θύμα να εργάζεται ως στριπτιζέζ σε νυχτερινά μαγαζιά και να εκδίδεται.

Η συμπλοκή τους ξεκίνησε στο εσωτερικό του διαμερίσματος και συνεχίστηκε στο μπαλκόνι. Εκεί, ο 26χρονος, εκμεταλλευόμενος τη σωματική του δύναμη, έσπρωξε από το μπαλκόνι του 5ου ορόφου τη σύντροφό του, με αποτέλεσμα εκείνη να πέσει στο κενό και να χάσει τη ζωή της.

Ο 28χρονος, σήμερα, κατηγορούμενος ισχυρίστηκε ότι δεν έσπρωξε την Αναστασία, απλά δεν μπόρεσε να την κρατήσει όταν εκείνη έπεσε και κρεμάστηκε από το σίδερο της απλώστρας των ρούχων.  

Tags: