ΜΟΝΟ ΣΤΟ STAR: Τι αποκαλύπτει ο διευθυντής του σχολείου της μικρής Βαλεντίνας, που δολοφονήθηκε από τον ίδιο της τον ΠΑΤΕΡΑ!

Σοκαρισμένοι οι κάτοικοι της Μεσσήνης

Σοκαρισμένοι είναι οι κάτοικοι της Μεσσήνης, αλλά και ολόκληρη η Ελλάδα, από την οικογενειακή τραγωδία στη Μεσσήνη, όταν ένας πατέρας σκότωσε τη 10χρονη κόρη του στον ύπνο της κι αυτοκτόνησε.

Τα πτώματα του πατέρα και της κόρης, όπως σας έχει ενημερώσει το star.gr, βρήκε μέσα στο σπίτι η γυναίκα που πήγαινε κάθε μέρα το κοριτσάκι στο σχολείο. Όταν έφτασε στην οικία και δεν μπόρεσε να ανοίξει την πόρτα με το κλειδί που είχε στη διάθεση της, κατάλαβε ότι κάτι συμβαίνει και ειδοποίησε την αστυνομία, με αποτέλεσμα να ανακαλυφθεί το αποτρόπαιο θέαμα.

Φίλοι και συγγενείς του αυτόχειρα κάνουν λόγο για σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε τον τελευταίο καιρό, ενώ λένε πως πάλευε με τις τύψεις του, από το θάνατο της συζύγου του και μετά.

Ο διευθυντής του δημοτικού σχολείου που φοιτούσε η 10χρονη μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και περιέγραψε τη μικρή ως ένα πολύ ήσυχο κοριτσάκι, ως μια καλή μαθήτρια που συμμετείχε κανονικά στο μάθημα. «Ενημερωθήκαμε για το περιστατικό από τη γυναίκα που κρατούσε τη μικρή. Δεν είχαμε καταλάβει τίποτα, ούτε από το παιδί, ούτε από τον πατέρα. Ήταν όλα φυσιολογικά, δεν υπήρχε τίποτα. Δεν υπήρχε καμία απόκλιση».

Η 10χρονη ήταν ένα κοινωνικό παιδί. Φοιτούσε στην Δ’ Δημοτικού και είχε πολλές φίλες.

Ο σύλλογος του σχολείου, όπως αποκαλύπτει ο διευθυντής, πήρε κάποιες αποφάσεις στη μνήμη της μικρής, όπως να παραμείνει κλειστό, ως ένδειξη πένθους.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top