Ούτε ζωγραφιστό δεν θέλει να βλέπει πλέον τον κουμπάρο του Αρτέμη Σώρρα, ο δικηγόρος Φώτης Λεπίδας, ο οποίος μιλώντας στην εκπομπή «Πράσινο – κόκκινο σε γαλάζιο φόντο» του Ράδιο Γάμμα αποκαλύπτει με μελανά χρώματα τα έργα και τις ημέρες του καταζητούμενου αρχηγού της «Ελλήνων Συνέλευσις».

Σύμφωνα με το patrastimes o Πατρινός δικηγόρος χαρακτήρισε τον Σώρρα «σύγχρονο Καματερό», τονίζοντας ότι η περίπτωσήτου χρήζει και ψυχιατρικής προσέγγισης.

Ισχυρίστηκε μάλιστα ότι εγκέφαλος σε όλα όσα κάνει είναι η σύζυγός του και πρόσθεσε ότι η ποινή της οκταετούς κάθειρξης και η στέρηση των πολιτικών δικαιωμάτων είναι μόνο τα προεόρτια των όσων θα ακολουθήσουν για το ζευγάρι.

(Ο Φ. Λεπίδας)

«Εάν πουν 3 φορές το ίδιο ψέμα, τότε πιστεύουν πως είναι αλήθεια», είπε ο κ. Λεπίδας και με απαξιωτικό ύφος πρόσθεσε:

«Ο Σώρρας έχει λεξιλόγιο 20 λέξεων και δεν γνώριζε καν τι είναι ο Δίας. Περισσότερες πιθανότητες ήταν αν άκουγε τη λέξη Δίας να νόμιζε πως πρόκειται για επωνυμία συλλόγου ηλεκτρολόγων. Αυτή που γράφει και συντάσσει τα κείμενα είναι η γυναίκα του».

Ερωτηθείς τέλος αν πιστεύει πως ο Σώρρας έχει διαφύγει στο εξωτερικό απάντησε:

«Ο χώρος από τον οποίο έκανε το διάγγελμα παράνοιας, το οποίο αναρτήθηκε στο διαδίκτυο, είναι το υπόγειο κάποιου ελληνικού σπιτιού. Ο Σώρρας είχε επαφές -όπως μου είχε δηλώσει- με πρόσωπα από τις μυστικές υπηρεσίες, ενώ κάποτε μου εμφάνισε και ταυτότητα της ΕΥΠ».

Tags: