Σοκ έχει προκαλέσει στη Νέα Ιωνία του Βόλου ο αναπάντεχος θάνατος του 63χρονου Ιωάννη Πρίντζιου, στις 7.30 το πρωί της Παρασκευής ενώ βρισκόταν στο λεωφορείο.

Ο άτυχος άνδρας επρόκειτο να επισκεφτεί το Γενικό Νοσοκομείο Βόλου προκειμένου να υποβληθεί σε χημειοθεραπεία όταν συνέβη το μοιραίο. Σε ανύποπτη χρονική στιγμή και ενώ βρισκόταν στο λεωφορείο, αισθάνθηκε ξαφνική αδιαθεσία και έχασε τις αισθήσεις του. Ο κόσμος άρχισε να καλεί σε βοήθεια.

Επικράτησε μεγάλη αναστάτωση και πανικός. Ο οδηγός του λεωφορείου σταμάτησε την κίνηση του οχήματος και κάλεσε σε βοήθεια το ΕΚΑΒ. Δυστυχώς, όμως για τον 63χρονο ήταν ήδη αργά.

Το πλήρωμα του ασθενοφόρου τον παρέλαβε νεκρό και τον μετέφερε στο Αχιλλοπούλειο, όπου διαπιστώθηκε τυπικά ο θάνατός του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας απεβίωσε από ανακοπή καρδιάς. Η οικογένειά του είναι συντετριμμένη. Το άγγελμα του θανάτου του 63χρονου βύθισε στο πένθος συγγενείς και φίλους.

Ο 63χρονος ήταν συνταξιούχος. Είχε εργαστεί στη ΔΕΥΑΜΒ, ενώ ήταν και μουσικός. Η κηδεία του έγινε από τον Ιερό Ναό Αγίων Πέτρου και Παύλου, στις 3 το μεσημέρι.

 

Πηγή: taxydromos.gr
Tags: