Σάπισε τη μάνα μου στο ξύλο-Σοκάρει η κόρη της γυναίκας που έπεσε θύμα του ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΥ Νιγηριανού

Συγκλονίζουν τα όσα λέει

Συγκλονίζει η μαρτυρία της κόρης ενός από τα θύματα του Νιγηριανού Prince Amechi, ο οποίος είχε γίνει ο φόβος και ο τρόμος ηλικιωμένων.

Συνελήφθη μετά από επιχείρηση της αστυνομίας στις 28 Φεβρουαρίου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και του Τμήματος Ασφαλείας Αγίου Παντελεήμονα.

Ο αλλοδαπός δράστης ενεργούσε με ανελέητη βιαιότητα. Σε βάρος του, ασκήθηκε ποινική δίωξη για ληστεία με ιδιαίτερη σκληρότητα κατά συρροή, βαριά σωματική βλάβη κατά συρροή και αντίσταση κατά της αρχής.

Η συγκλονιστική μαρτυρία

«Επιτέθηκε στη μητέρα μου που είναι 88 ετών. Η κατάστασή της έχει βελτιωθεί. Νοσηλεύτηκε δύο εβδομάδες στο νοσοκομείο με κάταγμα αριστερής γνάθου, οφθαλμικής κόχης, ιγμορίου και δύο πλευρών. Είναι ακόμα σε κατάσταση σοκ και δεν ξέρω αν θα συνέλθει ποτέ.

Η μητέρα μου πήρε το υπόλοιπο της σύνταξής της και εκείνος την ακολούθησε όταν βγήκε από την τράπεζα. Την έριξε από την είσοδο της πολυκατοικίας στις σκάλες του υπογείου, όπου αφού του έδωσε τα χρήματα, εξακολουθούσε να την πατάει με τα παπούτσια του πάνω στο πρόσωπο. Αισθάνομαι οργή και θυμό».

Ακούστε τη συγκλονιστική μαρτυρία.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top