Επίθεση Ρουβίκωνα σε γνωστή καφετέρια - ΒΙΝΤΕΟ από την επίθεση

Προκάλεσαν υλικές ζημιές αλλά όχι τραυματισμούς

Νωρίτερα σήμερα, Πέμπτη, η ομάδα «Ρουβίκωνας» επιτέθηκε σε ένα κατάστημα Mikel στο Αιγάλαιω και στα γραφεία του, που συστεγάζονται.

Προκάλεσαν υλικές ζημιές στους χώρους του καταστήματος, χωρίς, όμως, να προκληθούν τραυματισμοί σε εργαζόμενους και πελάτες.

Ο «Ρουβίκωνας» έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο από την επίθεση, ενώ η εταιρεία εξέδωσε την εξής ανακοίνωση:

"Η  αλυσίδα καταστημάτων καφεστίασης Mikel Coffee Company μετά την  πρωινή  επίθεση  που δέχθηκε από την ομάδα «Ρουβίκωνας» τόσο στα γραφεία της όσo και στο κατάστημά της στο Αιγάλεω (συστεγάζονται), σε ανακοίνωσή της,  εκφράζει την στήριξη της στους εργαζόμενους και τους πελάτες του καταστήματος, που αντέδρασαν με υπευθυνότητα και ψυχραιμία, με αποτέλεσμα αφενός να μην επεκταθεί το αρνητικό κλίμα που δημιουργήθηκε και αφετέρου να μην υπάρξουν   τραυματισμοί.

Η  ομάδα «Ρουβίκωνας» σήμερα το πρωί εισέβαλε  στην κεντρική  είσοδο του καταστήματος της εν λόγω εταιρείας στο Αιγάλεω και όχι στα υπερκείμενα κεντρικά γραφεία της, επιφέροντας    μόνο υλικές ζημιές, χωρίς να υπάρξει τραυματισμός εργαζόμενου ή πελάτη.

Τέλος, η εταιρεία Mikel Coffee Company με στην ανακοίνωσή της εκφράζει δημόσια  τις ευχαριστίες της προς τις αρμόδιες κρατικές αρχές για την άμεση παρέμβασή τους".

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top