ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ! Νέες αποκαλύψεις για τον βιασμό 10χρονου μαθητή με κατσαβίδι από συμμαθητές του

Ποινικές διώξεις σε βάρος δασκάλων

 Νέες αποκαλύψεις για τον βιασμό 10χρονου με κατσαβίδι

Ποινικές διώξεις σε δασκάλους και καθηγητές ασκήθηκαν από την Εισαγγελία Βόλου για την υπόθεση της σεξουαλικής κακοποίησης 10χρονου μαθητή από συμμαθητές του με κατσαβίδι που είχε συγκλονίσει την κοινή γνώμη τον περασμένο Νοέμβριο.

Σύμφωνα με το taxydromos.gr η προκαταρκτική εξέταση που παρήγγειλε η Εισαγγελία Βόλου ολοκληρώθηκε στο κομμάτι που αφορά στους εκπαιδευτικούς και τους γονείς, οι οποίοι παραπέμπονται σε δίκη με κατηγορίες σε βαθμό πλημμελήματος μετά την ολοκλήρωση των καταθέσεων και τη διερεύνηση της υπόθεσης από τον πταισματοδίκη Βόλου.

Συνολικά έξι δάσκαλοι του σχολείου, όπου φέρεται να έγινε το περιστατικό αντιμετωπίζουν την κατηγορία της παράβασης καθήκοντος.

Οι συγκεκριμένοι εκπαιδευτικοί ενώ ήταν αρμόδιοι για την εποπτεία των μαθητών, δεν αντιλήφθηκαν το παραμικρό όπως φέρεται να δήλωσαν για την κατ’ εξακολούθηση κακοποίηση του μαθητή σε ώρες λειτουργίας του σχολείου και σε συγκεκριμένα διαλείμματα.

Όπως προέκυψε από τα στοιχεία όμως οι μαθητές που κατηγορούνται για τον βιασμό του συμμαθητή τους αναζητούσαν το κατσαβίδι με το οποίο τον βίαζαν και το έβρισκαν κάθε φόρα στην εργαλειοθήκη που βρίσκεται στο γραφείο των δασκάλων.

Έτσι μετά αυτό αυτή την εξέλιξη για τους κατηγορούμενους δασκάλους ανοίγει ο δρόμος της αργίας σύμφωνα με τις διατάξεις του Δημοσιοϋπαλληλικού Κώδικα.

Επίσης για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων διώκονται οι γονείς των μαθητών, εναντίον των οποίων έγινε η καταγγελία για την κακοποίηση.

Οι γονείς έχουν καταθέσει ότι δεν αντιλήφθηκαν τίποτα διαφορετικό στη συμπεριφορά των παιδιών τους.

Ο φάκελος της φρικιαστικής αυτής υπόθεσης παραμένει στην ανακρίτρια Βόλου, η οποία είχε καλέσει σε ακρόαση τους ανήλικους.

Η ανατριχιαστική αποκάλυψη των βασανιστηρίων που ζούσε ο 10χρονος μαθητής στο σχολείο του έγινε στις 26 Οκτωβρίου 2016 όταν ο μικρός τα εξομολογήθηκε όλα στους γονείς του, και ο πατέρας του κατήγγειλε το περιστατικό στην Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου.

Οι γονείς του είχαν καταλάβει ότι κάτι τον απασχολούσε και τον έβλεπαν ταραγμένο, αλλά το μυαλό τους δεν μπορούσε να διανοηθεί τι περνούσε το παιδί τους.

Παρά τους εκβιασμούς που δεχόταν όμως, ο 10χρονος βρήκε το κουράγιο και αποκάλυψε τη φρίκη που ζούσε με αποτέλεσμα η υπόθεση να πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top