ΑΝΑΤΡΟΠΗ! «Δεν κάλεσε η κόρη μου τα αγόρια σπίτι για να κάνουν σεξ»

Τι λέει στο Star η μητέρα της 12χρονης που είδε το παιδί της στο Facebook να κάνει σεξ με 16χρονο

Μια άλλη εκδοχή για το τι ακριβώς συνέβη στα τέλη Φεβρουαρίου μέσα στο σπίτι της, όπου μόλις 12 ετών κόρη της έκανε παρά φύση σεξ με έναν 16χρονο, δίνει στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», η μητέρα του κοριτσιού.

«Δεν είναι αλήθεια ότι η κόρη μου κάλεσε τα τρία αγόρια στο σπίτι για να κάνουν σεξ. Αυτό δεν υπάρχει καν στην καταγγελία και μπορείτε να το δείτε όποτε θέλετε», είπε η μητέρα και συνέχισε:

«Η κόρη μου δεν ήταν σε καφετέρια, αλλά στο σπίτι και είπε στη φίλη της να έρθει για να κάτσουν. Εκείνη της είπε ότι είναι με κάποια αγόρια κι έτσι τους κάλεσε όλους».

Η ίδια ισχυρίστηκε ότι τα αγόρια αυτά έδωσαν στην κόρη της να καπνίσει τσιγάρο, το οποίο περιείχε άγνωστη ουσία, αφού το παιδί μετά από αυτό ζαλιζόταν.

«Την πήγαν στο δωμάτιο και έκαναν ό,τι έκαναν», είπε η μητέρα.

Εκείνη ενημερώθηκε από γνωστό της πρόσωπο για το τι είχε συμβεί πριν δει το βίντεο και όταν ρώτησε το παιδί της, τα παραδέχθηκε όλα.

«Μου τα είπε το παιδί και μετά βρήκα το βίντεο. Έχω κάνει καταγγελία εναντίον των τριών αγοριών και θέλω να βγει η αλήθεια στο φως. Αν όντως η κόρη μου τους είχε καλέσει στο σπίτι για να κάνουν σεξ να είστε σίγουροι ότι δεν θα το τραβούσα τόσο πολύ το θέμα και δε θα κατέφευγα στη δικαιοσύνη», είπε. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top