ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ πελάτης εξουδετέρωσε ληστή με... ένα κουτάκι γάλα!

Έπαιξε τη ζωή του κορώνα γράμματα

Τη ζωή του κορώνα γράμματα έπαιξε ένας πελάτης σουπερμάρκετ στο Μενίδι, ο οποίος εκσφενδόνισε ένα μεταλλικό κουτί με συμπυκνωμένο γάλα σε επίδοξο ληστή, καταφέρνοντας να τον κάνει να το βάλει στα πόδια.

Ο ληστής που μπούκαρε ένοπλος σε σουπερμάρκετ στην λεωφόρο Φιλαδελφείας στο Μενίδι δεν φαντάστηκε ότι ένας πελάτης, αψηφώντας τον κίνδυνο, θα τον σημάδευε κατακέφαλα με μία κονσέρβα γάλακτος που είχε στο καλάθι του.

Ο δράστης αρχικά πήρε τα λεφτά από το πρώτο ταμείο, απείλησε με το όπλο την ταμεία και μετά έφυγε για το δεύτερο ταμείο. Ένας πελάτης που ήταν εκεί πήρε ένα κουτί γάλα που είχε αγοράσει εκείνη την ώρα και του το πέταξε στο κεφάλι από πίσω.

Ο άγνωστος δράστης της ληστείας, ο οποίος είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του, είδε τον ουρανό σφοντύλι, πάτησε πανικόβλητος την σκανδάλη του όπλου, παράτησε τη λεία του κι έσπευσε να το βάλει στα πόδια και να εξαφανιστεί.

Οι αστυνομικοί πάντως τονίζουν ότι η αυθόρμητη κίνηση του πελάτη ήταν λάθος, αφού κατ΄ αυτόν το τρόπο έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή του, αλλά και τη ζωή όσων βρίσκονταν γύρω του.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top