Βίντεο ντοκουμέντo από την αιματηρή απόπειρα ληστείας στο σούπερ μάρκετ στο Καματερό, καταγράφουν καρέ-καρέ τις δραματικές στιγμές που έζησαν υπάλληλοι, πελάτες, αλλά και οι κάτοικοι της περιοχής. Οι σκηνές που διαδραματίζονται κόβουν την ανάσα...

Ο δράστης, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες κρατά από ...το λαιμό  την τρομοκρατημένη υπάλληλο, ζητώντας χρήματα από τους συναδέλφους της. Οι πρώτοι που φτάνουν στο σημείο είναι δύο άνδρες της ασφάλειας, ενώ λίγα  δευτερόλεπτα αργότερα περιμετρικά του σούπερ μάρκετ ...ακροβολίζονται περισσότεροι από 40 αστυνομικοί.

Ο ληστής με... ασπίδα την κοπέλα, έχει καλυφθεί πίσω από τα ταμεία του καταστήματος. Φωνάζει στου υπαλλήλους να του υποδείξουν άλλη έξοδο, προκειμένου να διαφύγει. Όμως ,είναι περικυκλωμένος από παντού..

Ξαφνικά η κοπέλα καταφέρνει να ξεφύγει. Οι δύο αστυνομικοί που βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής από το ληστή, του ζητούν να παραδοθεί. Εκείνος στρέφει το όπλο του εναντίον τους και πυροβολεί. Οι αστυνομικοί απαντούν . Συνολικά φεύγουν επτά σφαίρες από τα όπλα και των δυο πλευρών.

Τον καταιγισμό των πυροβολισμών καταγράφει την ίδια στιγμή και ιδιοκτήτης καταστήματος που βρίσκεται απέναντι από το σούπερ μάρκετ.

Μετά την πτώση του ληστή από την ανταλλαγή των πυροβολισμών, δεκάδες αστυνομικοί εισβάλλουν στο σούπερ μάρκετ και ψάχνουν να εντοπίσουν τυχόν συνεργό του.

Η ανάσα όσων παρακολούθησαν τα... δραματικά δευτερόλεπτα είχε κοπεί. Όλοι προσπαθούσαν να εντοπίσουν την υπάλληλο που κρατούσε όμηρο ο 40χρονος άνδρας. Η αγωνία τους σταμάτησε, όταν συνειδητοποίησαν πως είχε γλιτώσει...

Ο ληστής νοσηλεύεται στο Θριάσειο νοσοκομείο,  βαριά τραυματισμένος στην κοιλιά και στο στήθος...