Συνεχίζονται οι έρευνες των αστυνομικών για την σύλληψη του μανιακού που δολοφόνησε έναν οδηγό ταξί και τραυμάτισε έναν δεύτερο.

Ο γιος του δολοφονημένου ταξιτζή, Σπύρος, συγκλονίζει με μια δήλωση που έκανε στο STAR και τον Βαγγέλη Γκούμα για τον άνθρωπο που σκότωσε τον πατέρα του.

«Δεν μας είχε πει κάτι για το αν τον είχε απειλήσει κάποιος στο παρελθόν. Ούτε σε μένα, ούτε στην μητέρα μου. Ο πατέρας μου δεν πρόκειται να έρθει πίσω, οπότε εμένα δεν με απασχολεί. Ας τον βρουν και τίποτα άλλο… Ούτε θυμό έχω μέσα μου. Δεν είναι μεγαλείο ψυχής, απλώς έτσι ήταν και ο πατέρας μου, δεν θύμωνε με κανέναν. Οπότε έτσι αποφάσισα ότι θέλω να είμαι κι εγώ» είπε χαρακτηριστικά ο νεαρός.

Την ίδια στιγμή οι αστυνομικοί προσπαθούν να φτάσουν στον δολοφόνο συγκεντρώνοντας στοιχεία από το gps του ταξί αλλά και από την ώρα που άρχισε να γράφει το ρολόι την διαδρομή του θανάτου.

Σύμμαχοι στην έρευνα των αστυνομικών είναι και οι ιδιοκτήτες ταξί που πλέον ακτινογραφούν τον κάθε επιβάτη με βάση την περιγραφή που τους έχει ήδη σταλεί.

Από ότι φαίνεται ήδη παρακολουθούνται στενά δυο άτομα που διαμένουν κοντά στην περιοχή που έγινε η δολοφονία καθώς οι αρχές πιστεύουν οτι ο δολοφόνος με την κουκούλα χτύπησε σημείο όπου θα μπορούσε να διαφύγει  στο σπίτι του με τα πόδια.