«Βροχή» τα τηλεφωνήματα και οι απειλές από τις εισπρακτικές σε όσους χρωστούν στη ΔΕΗ

Κάνουν τη ζωή των καταναλωτών μαρτύριο

Ένα εξειδικευμένο τμήμα δικηγορικού γραφείου στην Αθήνα λειτουργεί με τη μορφή εισπρακτικής εταιρίας για την είσπραξη των ληξιπρόθεσμων οφειλών της ΔΕΗ, σύμφωνα με καταγγελία που κάνει ο δικηγόρος ενός βιοτέχνη. Μετά τα αμέτρητα, επίμονα τηλεφωνήματα των υπαλλήλων της εταιρίας, αναγκάστηκε να κινηθεί νομικά εναντίον τους.

Πρόκειται για έναν βιοτέχνη με χρέος 20.000 ευρώ που αν και είχε μπει στην πρώτη ρύθμιση επειδή έχασε μια δόση, καλείται τώρα να πληρώσει εκ νέου ολόκληρο το ποσό, χωρίς να μπορεί να μπει στον διακανονισμό των 36 δόσεων.

Όπως υποστηρίζει ο δικηγόρος του, ο βιοτέχνης τους έδωσε 3.000 ευρώ προκαταβολή, η οποία πια δεν φαίνεται πουθενά. Επειδή, έχασε την πρώτη δόση η εταιρία κατήγγειλε την αρχική τους συμφωνία και τώρα πρέπει να τους εξοφλήσει όλο το ποσό. Μηνυτήρια αναφορά για εκβίαση αναμένεται να καταθέσει μέσα στις επόμενες ημέρες.

Το κυνηγητό της ΔΕΗ ξεκίνησε και όπως μπορείτε να δείτε στο ΒΙΝΤΕΟ του Star, υπάλληλοι ζητούν τα οφειλόμενα από τους έντρομους πολίτες. Έχουν αναλάβει να μαζέψουν ένα μέρος των 2,6 δις των ληξιπρόθεσμων οφειλών.

«Τα δικηγορικά γραφεία, στα οποία έχουν σταλεί τα ραβασάκια έχουν να κάνουν με σχεδόν τελικούς πελάτες, καταναλωτές οι οποίοι σταματούν να πληρώνουν τους λογαριασμούς»,  δήλωσε ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, Γιώργος Αδαμίδης.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top