1 στους 2 Έλληνες επισκέπτονται το xo.gr - Αποτελεί ένα από τα δημοφιλέστερα ελληνικά sites!

H εγκυρότητα των πληροφοριών που παρέχει ο Χρυσός Οδηγός, το καθιστούν μία κορυφαία επιλογή των online χρηστών

1 στους 2 Έλληνες επισκέπτονται το xo.gr - Αποτελεί ένα α

Tο xo.gr, ο online επαγγελματικός κατάλογος του Χρυσού Οδηγού, αποτελεί πλέον ένα από τα δημοφιλέστερα ελληνικά sites, καθώς 1 στους 2 Έλληνες το επισκέφτηκαν το 2016. Βάσει των επικρατέστερων μετρήσεων, η διείσδυση των Ελλήνων στο Internet έφτασε λίγο παραπάνω από τους 7 εκατομμύρια χρήστες, γεγονός που σημαίνει ότι οι μισοί χρήστες του Internet στην Ελλάδα εμπιστεύτηκαν το xo.gr για την αναζήτηση πληροφοριών για επαγγελματίες το 2016!

Σύμφωνα με τα στατιστικά του xo.gr, πάνω από 3,5 εκατομμύρια μοναδικοί χρήστες επισκέφτηκαν το xo.gr μηνιαία, πραγματοποιώντας περισσότερες από 6 εκατομμύρια επισκέψεις στο site το μήνα. Σημαντικό στοιχείο είναι ότι η πιστότητα των χρηστών του xo.gr κρατά σταθερά ανοδική πορεία, καθώς το 2016 η απευθείας επισκεψιμότητα στο xo.gr αυξήθηκε θεαματικά, κατά 63% σε σχέση με το προηγούμενο έτος.

Επιπροσθέτως, η οργανική επισκεψιμότητα του site που ήταν ήδη σε πολύ υψηλά επίπεδα αυξήθηκε επίσης το 2016 κατά 14% σε σχέση με το 2015, ενώ οι επισκέψεις από κινητές συσκευές ακολουθούν την παγκόσμια τάση με συνεχόμενη άνοδο, κλείνοντας το 2016 με ποσοστό επισκεψιμότητας 55%, ξεπερνώντας τις επισκέψεις από desktop!

Διακρίνεται λοιπόν, ότι η εγκυρότητα και η πληρότητα των πληροφοριών που παρέχει ο Χρυσός Οδηγός, τόσο σε επίπεδο επαγγελματιών όσο και σε επίπεδο άλλων χρηστικών πληροφοριών (όπως οι υπηρεσίες δρομολόγησης, πρόγνωσης καιρού, κινηματογραφικών και θεατρικών παραστάσεων κ.α.) καθιστούν το xo.gr μία κορυφαία επιλογή των online χρηστών για κάθε τους αναζήτηση.

*όλα τα στατιστικά στοιχεία του xo.gr προκύπτουν βάσει Google Analytics

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top