Συγκλονισμένη είναι η κοινή γνώμη των Χανίων από την είδηση ότι ένας Χανιώτης βρέθηκε στη φυλακή γιατί κακοποιούσε συστηματικά τα δύο του παιδιά και τη σύζυγό του.

Όπως αναφέρει η Νέα Τηλεόραση Κρήτης, οι αξιωματικοί της ασφάλειας Χανίων έμειναν άφωνοι όταν άκουσαν τα δύο αγόρια, ηλικίας 16 και 17 ετών να περιγράφουν το μαρτύριο που ζούσαν από μωρά από τον ίδιο τους τον πατέρα.

Τα δύο αδέλφια κατήγγειλαν ότι ο πατέρας τους χειροδικούσε σε βάρος τους ακόμα και για ασήμαντη αφορμή, ενώ σκληρή κακοποίηση είχε υποστεί όλα αυτά τα χρόνια και η μητέρα τους.

Είπαν επίσης ότι εκείνη φοβόταν πολύ να αποκαλύψει το οικογενειακό δράμα που εκτυλισσόταν όλα αυτά τα χρόνια πίσω από τις κλειστές πόρτες του σπιτιού τους με αποτέλεσμα να έχει καταδικάσει και τα παιδιά της σε ένα συνεχές βασανιστήριο.

Μάλιστα ένα μήνυμα που έστειλε το ένα από τα δύο αγόρια από το κινητό του πατέρα του σε συμμαθητή του, βοήθησε να αρχίσει να ξετυλίγεται το κουβάρι.

«Προτιμώ να πεθάνω παρά να με σκοτώσει αυτός», έγραψε το παιδί και ξεκίνησε η αρχή του τέλους του μαρτυρίου τους.

Ο 45χρονος πατέρας που είναι άνεργος συνελήφθη τη Δευτέρα, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και προφυλακίστηκε με τις κατηγορίες της ενδοοικογενειακής βίας, που είναι κακουργηματικού χαρακτήρα.

Η μητέρα και οι δύο γιοι της βρίσκονται σε ασφαλές μέρος και προσπαθούν τώρα να επουλώσουν τις πληγές τους και να ξεκινήσουν από την αρχή τη ζωή τους. 

Tags: