Με τη βροχή έρχεται και το ΧΑΟΣ! Χαμός στους δρόμους της Αθήνας- Ποιες περιοχές έχουν πρόβλημα

Μποτιλιάρισμα και ...νεύρα στους κεντρικούς δρόμους

Με τη βροχή έρχεται και το ΧΑΟΣ! Χαμός στους δρόμους της

«Πνίγηκε» η Αθήνα από τη συνεχή βροχόπτωση των δυο τελευταίων ημερών. Οι πρώτες σταγόνες ξεκίνησαν να πέφτουν ήδη από το μεσημέρι της  Τετάρτης, με το φαινόμενο να φτάνει στην κορύφωσή του τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Οι δρόμοι της Αθήνας, το πρωί της Πέμπτης, γέμισαν από οδηγούς οχημάτων που, απελπισμένοι από την κίνηση, προσπαθούσαν να φτάσουν στον προορισμό τους. Με αποστάσεις των 20 λεπτών να χρειάζονται ακόμα και πάνω από 1 ώρα για να διανυθούν, με τους κεντρικούς δρόμους πλημμυρισμένους και με τα νεύρα στο κόκκινο, η βροχή, γι’ ακόμα μια φορά, έκανε το θαύμα της!

Κορναρίσματα και φωνές συνόδευαν κάθε διαδρομή, με τον ουρανό να μην έχει καμία διάθεση να κλείσει.

Η Κηφισίας είναι δύσκολη τόσο στην άνοδο όσο και στην κάθοδο, ειδικά στο ύψος του Φάρου στο Ψυχικό, ενώ πρόβλημα υπάρχει και στην περιοχή του Χίλτον, κυρίως στην άνοδο. Αυξημένη η κίνηση και στη Μεσογείων, στην Καλλιρόης και στη Συγγρού. 

Η διαδρομή των 12 χιλιομέτρων, στην άνοδο της Αθηνών – Λαμίας, από το Φάληρο μέχρι το ύψος της Αττικής Οδού, χρειάζεται σχεδόν δυο ώρες για να διανυθεί, ενώ αντίστοιχη είναι η εικόνα στην κάθοδο, από την Αττική Οδό ως τα ΚΤΕΛ. Η Ηλιουπόλεως αντιμετωπίζει, επίσης, πρόβλημα, όπως και η Ποσειδώνος, στη διαδρομή προς Πειραιά, από το ύψος της Αλίμου.

Οδηγοί, υπομονή και προσοχή!

 

Μαρία Ανδρικάκη

m.andrikaki@star.gr

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top