Οι Βρετανοί θα παντρεύονται στην Ελλάδα στο «τσακ-μπαμ» χάρη στην τεχνολογία !

«Κουμπαριά» παγκόσμιου κολοσσού με διαδικτυακή πλατφόρμα για την τόνωση του γαμήλιου τουρισμού στην χώρα μας

Τα εκατοντάδες ζευγάρια από το Ηνωμένο Βασίλειο τα οποία επιλέγουν τα ελληνικά νησιά για να κάνουν τον γάμο των ονείρων τους, θα γίνουν ακόμα περισσότερα, χάρη στην τεχνολογία που απλουστεύει τις χρονοβόρες διαδικασίες, οι οποίες απαιτούνται για να παντρευτεί κάποιος στο εξωτερικό.

Πιο συγκεκριμένα, αυτό θα γίνεται χάρη στη νέα διαδικτυακή πλατφόρμα άμεσης κράτησης πολιτικού γάμου!  Σε αυτήν μπορούν επίσης να μπαίνουν ξενοδοχεία και να ενημερώνουν για την διαθεσιμότητα τους. Με απλά λόγια ζευγάρια, πράκτορες, ξενοδόχοι και όλοι οι εμπλεκόμενοι συνδέονται εύκολα και γρήγορα και οργανώνουν το γάμο!

Μέχρι τώρα ο μέσος χρόνος που μεσολαβούσε ανάμεσα στην απόφαση του ζευγαριού να παντρευτεί στην Ελλάδα και στην τελική επικύρωση της ημερομηνίας του γάμου ήταν 8 εβδομάδες, γεγονός, το οποίο λειτουργούσε αποτρεπτικά για πολλούς, παρά τα οικονομικά πλεονεκτήματα που έχει για τους Βρετανούς αυτή η πρακτική.

Η συμφωνία της διαδικτυακής πλατφόρμας με την ΤUI Ηνωμένου Βασιλείου, που θα τονώσει τον γαμήλιο τουρισμό στην Ελλάδα, υπογράφτηκε την πρώτη Μαρτίου και έχει τριετή διάρκεια.

Δείτε περισσότερα στο ΒΙΝΤΕΟ του Star

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top