ΦΡΙΚΗ στο Άργος:Πυροβόλησε 2 μηνών κουτάβι με καραμπίνα-ΦΩΤΟ ΣΟΚ

Τι λέει στο star.gr η αντιπρόεδρος του Φιλοζωικού Σωματείου «Λάιζα» που ανέλαβε να το περιθάλψει

ΦΡΙΚΗ στο Άργος:Πυροβόλησε 2 μηνών κουτάβι με καραμπίνα

Σοκαρισμένοι είναι οι κάτοικοι του Άργους, από την απίστευτη αγριότητα σε βάρος ενός κουταβιού μόλις δυο μηνών, το οποίο το βράδυ της Δευτέρας, πυροβολήθηκε με καραμπίνα, από κάτοικο της ευρύτερης περιοχής.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένας ηλικιωμένος άνδρας, πυροβόλησε το αδέσποτο κουτάβι με εννιάρια φυσίγγια, ενώ ήδη είναι σε εξέλιξη η αυτόφωρη διαδικασία για την σύλληψη του δράστη.

Οι εικόνες του κουταβιού μετά από την άγρια επίθεση που δέχτηκε είναι σοκαριστικές, καθώς συνολικά έχει στο κορμί του 23 σκάγια!

Το star.gr, επικοινώνησε με την Αικατερίνη Καλλέργη, Αντιπρόεδρο του Φιλοζωικού Σωματείου «Λάιζα» (το οποίο και ανέλαβε την φροντίδα του αδέσποτου κουταβιού), ώστε να μας εξηγήσει τι έχει γίνει:

«Χθες δέχτηκα κατά τις 22:00 η ώρα ένα τηλεφώνημα από μια κοπέλα η οποία μου είπε πως κάποιος πυροβόλησε ένα κουταβάκι και κάλεσε την αστυνομία και ζήτησε μεταφορά. Βρήκαμε κάποιον να μεταφέρει το κουταβάκι στον κτηνίατρο, αλλά ο κύριος ήταν μέσα στο σπίτι, δεν έβγαινε έξω και δεν έγινε εισαγγελική παρέμβαση να μπουν μέσα να τον πάρουν. Έπρεπε να πάρουν και την γνωμάτευση του κτηνιάτρου και την κατάθεση από την μάρτυρα για να γίνει η διαδικασία».

Όπως μας περιέγραψε η κα Καλλέργη, «πήγαμε στον κτηνίατρο, το κουταβάκι έχει 23 σκάγια μέσα του και είναι σε άθλια κατάσταση. Μετά πήγαμε στην αστυνομία όπου κατέθεσε η μάρτυρας και τώρα είμαστε στην διαδικασία του αυτοφώρου. Ψάχνουν να τον βρουν».

Ακόμα και αν όμως ο δράστης γλυτώσει το αυτόφωρο, θα οριστεί δικάσιμος, καθώς υπάρχει η κατάθεση από την μάρτυρα, ενώ έχει ενημερωθεί και ο εισαγγελέας.

ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ Η ΕΠΙΘΕΣΗ

«Το κουταβάκι ήταν αδέσποτο της περιοχής. Ήταν ένα μικρό κουταβάκι, τι θα μπορούσε να του κάνει. Βγήκε έξω από το σπίτι του με την καραμπίνα και το πυροβόλησε!» δήλωσε στο star.gr, η Αντιπρόεδρος του Φιλοζωικού Σωματείου «Λάιζα».

ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΟΚ ΤΟ ΚΟΥΤΑΒΙ

Πλέον, το κουταβάκι «βρίσκεται στον κτηνίατρο μας και περιμένουμε να δούμε αν θα την γλυτώσει ή όχι. Ευτυχώς δεν έχουν πειραχτεί ζωτικά όργανα, αλλά και πάλι δεν ξέρουμε πώς θα το αντιμετωπίσει. Είναι σε τραγική κατάσταση. Κάθεται σε μια γωνία και κοιτάει γύρω γύρω σαν να λέει "τι μου συμβαίνει", "τι έπαθα"».

Της Χριστίνας Βεργιώτη
E-mail: chvergioti@star.gr
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top