Αμφίκλεια: Στην εντατική η 17χρονη που έζησε τον «εφιάλτη» του τραγικού τροχαίου… αλλά και της δημόσιας υγείας

Το αυτοκίνητο των γονιών της έπεσε σε γκρεμό-Σκοτώθηκε ο πατέρας- Γολγοθάς... για τη νοσηλεία της

Στην εντατική  στο νοσοκομείο της Λαμίας εξακολουθεί να νοσηλεύεται από την περασμένη Δευτέρα, ένα κορίτσι μόλις 17 ετών, μετά το τροχαίο που είχε με τους γονείς της στην Αμφίκλεια.

Η 17χρονη φέρει βαριά τραύματα στο κεφάλι και οι γιατροί δηλώνουν αισιόδοξοι για την κατάσταση της υγείας της. Ωστόσο, η ίδια έζησε έναν πραγματικό εφιάλτη, όταν το αυτοκίνητο των γονιών της έπεσε  σε γκρεμό. Ο πατέρας της σκοτώθηκε και η μητέρα της νοσηλεύεται τραυματισμένη στο νοσοκομείο της Λαμίας.

Και σαν μην έφτανε η τραγωδία που χτύπησε την οικογένεια, η 17χρονη περνά Γολγοθά γιατί στο νοσοκομείο της Λαμίας δεν λειτουργεί ο αξονικός τομογράφος και στο νοσοκομείο της Λάρισας όπου μεταφέρθηκε δεν υπάρχει κρεβάτι στην εντατική.

Ο αξονικός τομογράφος λειτουργεί στο νοσοκομείο από το 2003. Οι ακτινολόγοι έχουν σηκώσει τα χέρια ψηλά, καθώς χαλάει συνεχώς ενώ δεν υπάρχουν χρήματα για τα ανταλλακτικά που χρειάζονται.

Βουνό είναι τα προβλήματα στο νοσοκομείο της  Λαμίας. Ένα νοσοκομείο κόσμημα, το μεγαλύτερο στη Στερεά Ελλάδα που εξυπηρετεί τους κατοίκους πέντε νομών.

Ασθενείς και γιατροί καταγγέλλουν  ελλείψεις σε προσωπικό, σε ιατρικό εξοπλισμό, ακόμη και σε αναλώσιμα.

Οι γιατροί έχουν φθάσει στο σημείο να κάνουν το σταυρό τους για να λειτουργούν τα μηχανήματα και να κάνουν τη δουλειά τους  ώστε να μην  κινδυνεύουν ασθενείς όπως η 17χρονη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top