Η γυναίκα του ΚΑΗΚΕ και ΠΕΘΑΝΕ,αλλά τα όργανα της έδωσαν ΖΩΗ σε 5 ανθρώπους- Συγκλονιστική ιστορία στην Κατερίνη

Η δύναμη ενός άντρα που έχασε σύζυγο και κόρη από πυρκαγιά συγκινεί

Ο άντρας που έχασε τη γυναίκα του και την κόρη του, όταν ξέσπασε πυρκαγιά στο διαμέρισμά τους στην Κατερίνη στις 8 Φεβρουαρίου, βρήκε το σθένος να δωρίσει τα όργανα της συζύγου του, χαρίζοντας ζωή σε 5 ανθρώπους...

Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΠΟΥ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΕ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ

Το αερόθερμο που χρησιμοποιούσαν για να ζεσταθούν η 46χρονη μητέρα και η 11χρονη κόρη της πήρε φωτιά και μέσα σε λίγα λεπτά η μονοκατοικία όπου ζούσαν στην Κατερίνη τυλίχτηκε στις φλόγες.

Ο τραγικός πατέρας και σύζυγος, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα", όταν έγινε το κακό, έλειπε σε επαγγελματικό ταξίδι και επέστρεψε εσπευσμένα για να σταθεί στο πλευρό της γυναίκας του, που έδινε σκληρή μάχη για τη ζωή της, στην εντατική μονάδα του γενικού νοσοκομείου της πόλης.

«Εγώ ήμουν στη Γερμανία όταν με ειδοποιήσανε. Το σπίτι πήρε φωτιά. Η μικρή πέθανε στον ύπνο της. Τί να σας πω για την κορούλα μου τώρα; Για μένα το καλύτερο κορίτσι ήτανε, τί να πω; Αφού το'χασα... Απ΄τις πρώτες μαθήτριες ήτανε. Πήρε φωτιά απ΄ το αερόθερμο, απ' το αερόθερμο που δεν έπρεπε να είναι στο σπίτι. Εμένα με ειδοποιήσανε και τελείωσε», είπε ο τραγικός πατέρας και σύζυγος.

12 μέρες μετά την τραγωδία, οι γιατροί του ανακοίνωσαν ότι η γυναίκα του είναι εγκεφαλικά νεκρή και τότε εκείνος πήρε τη μεγάλη απόφαση να δωρίσει τα όργανα της συζύγου του.

Το ήπαρ, οι νεφροί και οι κερατοειδείς της άτυχης μητέρας έδωσαν ζωή σε τρεις ανθρώπους και χάρισαν φως σε δύο ακόμα.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top