Συνελήφθη ο νεαρός που ΕΚΑΨΕ και ΠΟΔΟΠΑΤΗΣΕ τη σημαία- Αποκαλύφθηκε ομάδα "μπαχαλάκηδων"

Διακινούσαν ναρκωτικά σε Εξάρχεια και Νέα Σμύρνη

Με την κατηγορία της προσβολής εθνικού συμβόλου οδηγήθηκε στην Ασφάλεια ένας νεαρός, ο οποίος, όπως διαπιστώθηκε, ήταν αυτός που έκαψε και ποδοπάτησε την Ελληνική σημαία κατά τη διάρκεια των σοβαρών επεισοδίων που έγιναν έξω από το Πολυτεχνείο στις 17 του περασμένου Νοεμβρίου.

Έβαλαν φωτιά στην Ελληνική σημαία γιατί ήθελαν να προκαλέσουν και να εξοργίσουν. Μια ντουζίνα κουκουλοφόροι που είχαν ταμπουρωθεί στο Πολυτεχνείο, ανήμερα της επετείου, ανέλαβαν εργολαβικά το ρόλο του εμπρηστή της κοινωνικής ειρήνης, καίγοντας και στη συνέχεια ποδοπατώντας το εθνικό μας σύμβολο, μέσα σε ένα σκηνικό πραγματικού πολέμου με εκρηκτικές βόμβες μολότοφ, πετροπόλεμο  και δακρυγόνα.

Σχεδόν τέσσερις μήνες μετά, η έρευνα της αστυνομίας οδήγησε στον εντοπισμό του ενός από τους δράστες, τα στοιχεία του οποίου ταυτοποιήθηκαν από μαρτυρίες αλλά και από οπτικό υλικό από τα επεισόδια και χθες, Πέμπτη, οδηγήθηκε στην κρατική ασφάλεια, όπου και ομολόγησε ότι ήταν ένας από την ομάδα ατόμων που έκαψαν και ποδοπάτησαν το εθνικό μας σύμβολο.

Η αστυνομική έρευνα για το κάψιμο της σημαίας αποκάλυψε τη δράση μιας ομάδας αντιεξουσιαστών, οι οποίοι φέρεται ότι συμμετείχαν σε σοβαρά επεισόδια και κάποιοι από αυτούς είχαν στην κατοχή τους και διακινούσαν μικροποσότητες ναρκωτικών στα Εξάρχεια και τη Νέα Σμύρνη.

Ο δήμαρχος της Αθήνας ζήτησε εκ νέου την παραίτηση του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη, καταγγέλλοντας ότι στις καταλήψεις στα Εξάρχεια υπάρχουν ύποπτα κυκλώματα που ασχολούνται με μετανάστες και ναρκωτικά.

Ο Δήμαρχος Αθηνών κ. Καμίνης, δηλώνει στο Star ότι "στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο ουσιαστικά μέσα γίνεται εμπόριο ναρκωτικών και φτιάχνουν μολότοφ. Τα ίδια στη Νομική, τα ίδια στο Πολυτεχνείο και δεν κουνιέται τίποτα!"

Ο Νίκος Τόσκας από την πλευρά του κατηγόρησε τον Γιώργο Καμίνη ότι του επιτίθεται γιατί όπως λέει, έχει μύχιες πολιτικές βλέψεις να ηγηθεί της Κεντροαριστεράς.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top