ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΟΥΝ τα τελευταία λόγια της ΜΑΝΑΣ που κάηκε ζωντανή μέσα σε νταλίκα: «Σώσε με Κώστα, σώσε με»

Απίστευτη τραγωδία στην Αχαΐα

ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΟΥΝ τα τελευταία λόγια της ΜΑΝΑΣ που κάηκε

Εικόνες αρχαίου δράματος εκτυλίχθηκαν κατά τη διάρκεια της κηδείας της Ασπασίας Μπροτζάκη, της 38χρονης μητέρας που κάηκε ζωντανή μέσα σε νταλίκα μετά από τροχαίο στην εθνική οδό Πατρών – Πύργου.

Ανατριχίλα προκαλούν τα τελευταία της λόγια προς τον σύζυγό της πριν χαθεί για πάντα.

Όπως αναφέρει το dete, η 38χρονη γυναίκα σπάραζε αγωνιωδώς μέσα στη νταλίκα που είχε τυλιχθεί στις φλόγες, φωνάζοντας στον σύντροφό της «σώσε με Κώστα, σώσε με».

Εκείνος είχε ήδη καταφέρει να βγάλει έξω από το φλεγόμενο όχημα τα δύο του παιδιά, ηλικίας 7 και 5 ετών και επέστρεψε να βγάλει και τη γυναίκα του.

Ακόμα ηχούν στα αυτιά του οι σπαρακτικές φωνές της, καθώς είχε εγκλωβιστεί μέσα στη νταλίκα και δεν μπορούσε να κινηθεί. Το ένα της χέρι ήταν έξω από το όχημα, αλλά δυστυχώς η ίδια δεν μπορούσε να κάνει καμία κίνηση.

Ο σύζυγός της είχε ματώσει στα χέρια του γιατί είχε σπάσει το παρμπρίζ, ώστε να τη βγάλει έξω. Έμπαινε και ξανάμπαινε στο όχημα, παρά τις φλόγες για να μπορέσει να τη σώσει.

«Ένα μαχαίρι, ένα μαχαίρι ρε παιδιά» φώναζε αλαφιασμένος και το ίδιο βράδυ στο νοσοκομείο έλεγε στους γιατρούς ότι αν είχε ένα μαχαίρι θα την είχε σώσει.

Δυστυχώς δεν τα κατάφερε. Έκανε μια τελευταία προσπάθεια να μπει στο όχημα, αλλά οι διερχόμενοι οδηγοί τον σταμάτησαν.

«Έχει παιδιά, θα καείς» του φώναζαν και εκείνος κατέρρευσε.

Τόσο ο ίδιος, όσο και τα παιδιά του βρίσκονται σε τραγική κατάσταση. Πλέον μένουν στην Αθήνα με τη γιαγιά τους. Αυτό που σκέφτεται είναι ότι ίσως η γυναίκα του να είχε σωθεί αν κάποιο από τα διερχόμενα αυτοκίνητα είχε μαζί του πυροσβεστήρα.

Τα πρώτα λεπτά η πυρκαγιά δεν είχε φτάσει στην καμπίνα και αν υπήρχε ένας πυροσβεστήρας, ίσως να είχαν καταφέρει να τη σβήσουν έγκαιρα.

Το πρωί της Τετάρτης έγινε η ανάσυρση της μοιραίας νταλίκας μέσα στην οποία βρήκε τραγικό θάνατο η 38χρονη Ασπασία. Πληροφορίες θέλουν η εκτροπή του οχήματος να οφείλεται σε μετατόπιση φορτίου. Κάτω από άγνωστες συνθήκες και ενώ το όχημα εκινείτο στο ρεύμα προς Αθήνα, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα η νταλίκα να ανατραπεί και στη συνέχεια να εκδηλωθεί πυρκαγιά στο χώρο της καμπίνας που βρίσκονταν, η 38χρονη Ασπασία και τα δύο ανήλικα παιδιά τους 7 και 5 ετών. Τα δύο παιδιά θα πήγαιναν μαζί με τους γονείς τους στους παππούδες στην Αθήνα, γι’ αυτό και τα είχαν μαζί τους. Εκείνη την ώρα βρίσκονταν σε ένα κρεβατάκι στην καμπίνα της νταλίκας.

Η κηδεία της 38χρονης έγινε τη Πέμπτη στην Αθήνα. Οι γονείς της ήθελαν να είχαν το παιδί τους κοντά τους, και σε αυτό δεν έφερε καμία αντίρρηση ο 42χρονος σύζυγος.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top