Ανατριχιαστικές ανώνυμες επιστολές για τον θάνατο του Στίβεν Κουκ- Έδειχναν πού βρίσκεται το πτώμα!

Ισχυρίζονται ότι το αγόρι έπεσε θύμα επίθεσης από ομάδα ατόμων

Ανατριχιαστικές ανώνυμες επιστολές για τον θάνατο του Στί

O φάκελος του Βρετανού Στίβεν Κουκ είχε αρχειοθετηθεί ως «ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά αγνώστων δραστών», όσο το άτυχο αγόρι ήταν αγνοούμενο.

Ο εισαγγελικός λειτουργός που χειρίστηκε αυτή την ιδιαίτερη και μυστηριώδη υπόθεση αξιολόγησε όλα τα στοιχεία της δικογραφίας, που βρίσκεται ήδη, από τον περασμένο Σεπτέμβριο, στα χέρια της βρετανικής αστυνομίας.

Δυο αξιωματικοί της αστυνομίας της Μ. Βρετανίας έφτασαν τότε στην Κρήτη, προσπαθώντας να επανεξετάσουν τα στοιχεία, να ξανασυναντηθούν με μάρτυρες και να ενημερωθούν για τα νέα βήματα της ελληνικής Δικαιοσύνης.

Συγκεκριμένα, οι Βρετανοί ήρθαν σε επαφή με δικηγόρο από το Ηράκλειο, που κίνησε τη διαδικασία έκδοσης ακριβούς αντιγράφου της δικογραφίας, για την οικογένεια Κουκ. Επιπλέον, έκαναν ακόμα μια αυτοψία στα Μάλια.

Το ενδιαφέρον των αρχών επικεντρώνεται σε ένα ανώνυμο γράμμα κι ένα ανώνυμο e-mail, που είχαν σταλεί στις αρχές, με τον συντάκτη τους να χαρακτηρίζεται αξιόπιστος ως προς τις πληροφορίες που παρείχε. Το κίνητρό του, όπως λέει ο ίδιος, είναι «να ησυχάσουν οι τραγικοί γονείς».

Στα γραπτά αναφέρεται ότι ο Στίβεν έπεσε θύμα επίθεσης από συγκεκριμένη ομάδα ατόμων, ενώ παρατίθενται ανατριχιαστικές λεπτομέρειες. Υποδεικνύεται, μάλιστα, ως συγκεκριμένος τόπος ταφής του πτώματος, ένα χωράφι, όχι πολύ μακριά από το πηγάδι όπου βρέθηκε ο σκελετός. 

Την πληροφορία αυτή αξιοποίησαν άμεσα οι αρχές, που έσπευσαν να ελέγξουν το σημείο, με τη συνδρομή εκπαιδευμένων σκύλων, χωρίς, όμως, αποτέλεσμα.

Όπως αναφέρει το cretalive.gr, διατάχθηκε η άρση του ηλεκτρονικού απορρήτου, ώστε να βρεθεί η ταυτότητα του αποστολέα του ανώνυμου e-mail, αυτό, όμως, είχε σταλεί από internet cafe.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top