Αργά το απόγευμα της Πέμπτης, ένταση ξέσπασε στο Γεράνι του δήμου Πλατανιά στα Χανιά της Κρήτης, καθώς ένας άντρας, Βουλγαρικής καταγωγής, ξυλοκόπησε άγρια έναν ομοεθνή του.

Ο δράστης χτύπησε τον ομοεθνή του άσχημα, με ένα ξύλο, στο κεφάλι, με αποτέλεσμα εκείνος να πέσει στο οδόστρωμα, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα η Νέα Τηλεόραση Κρήτης.

Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και αστυνομία. Ο θερμόαιμος δράστης συνελήφθη, ενώ το θύμα διακομίστηκε, με τραύμα στο κεφάλι, στο νοσοκομείο Χανίων.

Ο δράστης δεν απασχολεί για πρώτη φορά τις αρχές. Οι κάτοικοι του Γερανίου δήλωσαν στη Νέα Τηλεόραση ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο άνδρας αυτός ξυλοκοπεί και προκαλεί ζημιές και προβλήματα. Μάλιστα, όπως υποστηρίζουν, έχουν αρκετές φορές ζητήσει την επέμβαση της ασυνομίας, μετά από λίγες μέρες, όμως, ο δράστης επιστρέφει και πάλι στην περιοχή. Ζήτησαν, επίσης, από τον ιδιοκτήτη του σπιτιού στο οποίο διαμένει ο άνδρας, να το κλειδώσει, ώστε ο δράστης να απομακρυνθεί από το Γεράνι. 


 

 
 

 

Πηγή: http://www.neatv.gr
Tags: