Τραγωδία με την Πόρσε-Τι ζήτησε η οικογένεια του Ανδρέα Γεωργακόπουλου λίγο πριν την κηδεία του

Την Πέμπτη το τελευταίο αντίο στον κολλητό φίλο του Γιώργου Βακάκη

Κηδεία Γεωργακόπουλου

Δύσκολες ώρες περνά η οικογένεια του Ανδρέα Γεωργακόπουλου, ο οποίος ήταν συνοδηγός της μοιραίας Πόρσε και κολλητός φίλος του Γιώργου Βακάκη, γιου του ιδιοκτήτη των Jumbo, με τον οποίο σκοτώθηκαν στο φριχτό τροχαίο της Αθηνών – Λαμίας το απόγευμα της Κυριακής.

Αύριο Πέμπτη συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο στον άτυχο Ανδρέα, η οικογένεια του οποίου αδυνατεί να πιστέψει ότι δεν θα αντικρύσει ξανά τον άγγελο της.

Αν και η μητέρα του άτυχου νέου, η γνωστή νεογνολόγος, Ελένη Μπούζα έχει μιλήσει στους δημοσιογράφους για την απέραντη θλίψη και το πένθος της μετά τον χαμό του παιδιού της, ωστόσο η οικογένεια ζήτησε από τα ΜΜΕ να κρατήσουν αποστάσεις στην κηδεία του Ανδρέα.

«Ευχαριστούμε για τη συμπαράστασή σας στο βαρύτατο πένθος μας και παρακαλούμε να σεβαστείτε την επιθυμία μας,  να μην καλύψετε δημοσιογραφικά την εξόδιο ακολουθία του αγαπημένου μας γιού Ανδρέα Γεωργακόπουλου», αναφέρει η ανακοίνωση της οικογένειας του Ανδρέα Γεωργακόπουλου, που εξασφάλισε το Star.

Εν τω μεταξύ, όπως αναλυτικά μεταδώσαμε νωρίτερα στο star.gr, ένας αστυνομικός, το παιδί του οποίου είχε σώσει η γιατρός κυρία Μπούζα στην Β’ Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών στο νοσοκομείο Παίδων, έγραψε ένα πολύ συγκινητικό γράμμα, εκφράζοντας τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια του άτυχου Ανδρέα, που έφυγε μόλις στα 24 του χρόνια.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top