ΣΠΑΡΑΞΑΝ ΚΑΡΔΙΕΣ όταν βγήκε το φέρετρο με την Αποστολία και τον Παυλάκη-Υποβασταζόμενος ο πατέρας

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

Σε βαρύ κλίμα συγκίνησης και πένθους τελέστηκε σήμερα στον Ιερό Ναό της Αγίας Σκέπης στην Πτολεμαΐδα η εξόδιος ακολουθία της 33χρονης Αποστολίας και του τριών ετών γιου της, Παύλου.  

Αρκετός κόσμος, φίλοι και συγγενείς της οικογένειας έσπευσαν να σταθούν στο πλευρό του Υπάτιου Πατμάνογλου, του τραγικού πατέρα για το τελευταίο αντίο στα θύματα του τροχαίου δυστυχήματος που συγκλόνισε το Πανελλήνιο.

Κόσμος από όλη την Ελλάδα ταξίδεψε στην Πτολεμαΐδα για να συμπαρασταθεί στην οικογένεια. Μάλιστα συγκλόνισαν τα λόγια του μητροπολίτη Θεόκλητου, ο οποίος μίλησε για την άτυχη γυναίκα και το παιδί της και με τον παρηγορητικό του λόγο προσπάθησε να απαλύνει τον πόνο του πατέρα αλλά και της υπόλοιπης οικογένειας.  

Ο Υπάτιος Πατμάνογλου, έφτασε στις 12 το μεσημέρι στην εκκλησία υποβασταζόμενος από τους συγγενείς του ενώ σύμφωνα με τον πνευματικό του, οι σοροί της μητέρας και του γιου της τοποθετήθηκαν στο ίδιο φέρετρο και θα ταφούν μαζί.

Μόλις βγήκε το φέρετρο με την άτυχη Αποστολία και τον γιο της, Παύλο, σπάραξαν καρδιές. Χειροκρότημα, δάκρυα και ατελείωτος πόνος.

Διαβάστε εδώ: Πανελλήνιος ΘΡΗΝΟΣ για την 33χρονη και το αγοράκι της-Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στην κηδεία τους στην Πτολεμαΐδα!

 

Η ζωή του ζευγαριού και η τραγωδία

Η Αποστολία Παπαδοπούλου μεγάλωσε με τους γονείς της στις εργατικές κατοικίες Πτολεμαΐδας και τα τελευταία χρόνια ασχολούνταν με την διακόσμηση χώρων σε εκδηλώσεις και τελετές γάμων προσπαθώντας να βοηθήσει στο εισόδημα της οικογένειας. Πριν από δύο χρόνια ο σύζυγός της προσλήφθηκε στη ΕΥΔΑΠ και έτσι η οικογένεια μετακόμισε στην Αθήνα.

Το μοιραίο τροχαίο δυστύχημα έγινε κατά την διάρκεια του ταξιδιού της οικογένειας με προορισμό την Πτολεμαΐδα, τόπο καταγωγής της 33χρονης, για να γιορτάσουν τις Απόκριες με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα.

Στη διαδρομή σταμάτησαν με το αυτοκίνητό τους σε πάρκινγκ της εθνικής οδού και ο 41χρονος πήγε προς την τουαλέτα ενώ η σύζυγός του ο γιος τους παρέμειναν στο όχημα. Ένα λεπτό αργότερα, η Πόρσε, που οδηγούσε ο Γιώργος Βακάκης, όπως φαίνεται από τα βίντεο ασφαλείας της εθνικής οδού, μπήκε στον παράδρομο του πάρκινγκ με ιλιγγιώδη ταχύτητα και «καρφώθηκε» πάνω στο σταθμευμένο όχημα. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top