Το STAR στο σπίτι της άτυχης Αποστολίας-Υποβασταζόμενος ο σύζυγος της-Κλαίει όλη η Πτολεμαΐδα για τους νεκρούς της Πόρσε

Το μεσημέρι της Τετάρτης στις 12 η κηδεία της 33χρονης και του γιου της

Τις δραματικές ώρες που βιώνει η οικογένεια της άτυχης Αποστολίας, η οποία έχασε τη ζωή της μαζί με τον 3χρονο γιο της, όταν  η Πόρσε του Γιώργου Βακάκη, γιου του ιδιοκτήτη των Jumbo καρφώθηκε πάνω στο σταθμευμένο αυτοκίνητό τους, το απόγευμα της Κυριακής, μετέδωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και στην Μάρα Ζαχαρέα, η Ραλλιώ Λεπίδου από την Πτολεμαϊδα.

Στο σπίτι της άτυχης Αποστολίας βρίσκονται συγγενείς, φίλοι και ο χαροκαμένος πατέρας του μικρού Παύλου, που έφυγε τόσο πρόωρα από την ζωή.

Θλιμμένα πρόσωπα και μεγάλη θλίψη βλέπει κανείς στο σπίτι της Αποστολίας, όπου την Τρίτη μεταφέρθηκαν και οι σοροί της άτυχης μάνας και του παιδιού της .Όπως μεταδώσαμε και νωρίτερα στο star.gr, η 33χρονη είναι στο ίδιο φέρετρο με τον μικρό Παύλο.

Όπως είπε η Ραλλιώ Λεπίδου, ο πατέρας έδειχνε να μην έχει συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί, κάποια στιγμή δεν αισθάνθηκε καλά και μεταφέρθηκε έξω από το σπίτι υποβασταζόμενος από φίλους και συγγενείς .

Το μεσημέρι της Τετάρτης στις 12, η πόλη της Δυτικής Μακεδονίας θα αποχαιρετήσει την μανούλα και το αγοράκι της που έφυγαν με τόσο αναπάντεχο και σκληρό τρόπο από τη ζωή.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top