Η Αποστολία… είχε κερδίσει το φλουρί όμως το πεπρωμένο έγραφε ΘΑΝΑΤΟΣ – ΠΟΤΑΜΙ τα δάκρυα για τα θύματα της Θήβας

Βαρύ είναι το πένθος, "ποτάμι" τα δάκρυα και αμέτρητα τα «γιατί» στην Πτολεμαΐδα μετά το τραγικό δυστύχημα με την πόρσε στην εθνική Αθηνών-Λαμίας που στοίχισε τη ζωή σε 3 νέους ανθρώπους και ένα παιδάκι, μόλις 3 ετών.

Αύριο Τετάρτη, όπως αναλυτικά μεταδώσαμε νωρίτερα στο star.gr,  θα γίνει η κηδεία της Αποστολίας και του μικρού της γιου, του Παύλου, στην Πτολεμαΐδα.

Συγγενείς και φίλοι της άτυχης γυναίκας μίλησαν στο Star με τα καλύτερα λόγια για την αδικοχαμένη μητέρα.

ΣΠΑΡΑΖΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ Η ΠΕΘΕΡΑ ΤΗΣ

«Η Αποστολία ήταν από τα 14 της με τον Υπάτιο. Ο Υπάτιος απολύθηκε από τα ΟΥΚ, ήρθε εδώ 20 χρονών, γνώρισε την Αποστολία 14 και από τότε είναι μαζί. Μια ζωή μαζί», είπε η πεθερά της 33χρονης.

«Η νύφη μου ήθελε να μας κάνει έκπληξη, δεν ξέρω... Μας είπε ότι μας έχει έκπληξη, τώρα που θα έρθει επάνω. Ήταν τόσο χαρούμενη! Τόσο χαρούμενη που θα ερχόταν», πρόσθεσε η ίδια, χωρίς να αποκλείει το ενδεχόμενο η περίφημη έκπληξη της Αποστολίας να ήταν ίσως μια δεύτερη εγκυμοσύνη.

«Ένα χαρούμενο κορίτσι ήταν! Ήταν τόσο ευτυχισμένη με τον άντρα της και το παιδί της. “Έχω ο,τι ποθώ” έλεγε. “Πετάω από τη χαρά μου που έρχομαι”, είπε. Ντύθηκε, στολίστηκε, δεν περίμενε την ώρα  να έρθει», πρόσθεσε η πεθερά της κοπέλας.

«Είχαν ραντεβού με το θάνατο. Τι να πω! Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα, δεν γίνονται. Ας έπεφτε κάπου αλλού το άλλο αυτοκίνητο. Γιατί επάνω τους;» συνέχισε με κλάματα.

ΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ Ο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΑΣ

Ο πατέρας Θεόφιλος, πνευματικός της Αποστολίας, του Υπάτιου και του μικρού Παύλου, μίλησε αποκλειστικά στο Star και θυμήθηκε την τελευταία φορά που είδε την 33χρονη.

«Ήταν ένας άγγελος και στην κοπή βασιλόπιτας που κόψαμε στις 3 Ιανουαρίου, της έτυχε και το φλουρί, το νόμισμα. Την έχω φωτογραφία να κρατά την Παναγίτσα αγκαλιά και αυτό θα θυμάμαι πάντα ότι πέταξε στην... αγκαλιά της Παναγίτσας»,είπε μεταξύ άλλων.

Δείτε περισσότερα στο ΒΙΝΤΕΟ του Star

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top