To Star στην Πτολεμαΐδα:«Χάσαμε το φως μας» ΣΠΑΡΑΖΟΥΝ οι συγγενείς της 33χρονης Αποστολίας

Τι μετέδωσε ο αστυνομικός συντάκτης της εκπομπής "Αλήθειες με τη Ζήνα", Γιώργος Σόμπολος

Στην πατρίδα της 33χρονης Αποστολίας που βρήκε τραγικό θάνατο το απόγευμα της Κυριακής όταν η Πόρσε που οδηγούσε  ο διάδοχος της αυτοκρατορίας  παιχνιδιών Jumbo, έπεσε με φόρα πάνω στο σταθμευμένο αυτοκίνητό της σκοτώνοντας την ίδια και τον τρίχρονο γιο της, βρέθηκε το Star και η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Όπως μετέδωσε στον αέρα της εκπομπής ο αστυνομικός συντάκτης, Γιώργος Σόμπολος που βρέθηκε στο πατρικό σπίτι της 33χρονης, όλοι είναι παγωμένοι και δεν μπορούν να πιστέψουν, πώς σε μία στιγμή, τα πάντα άλλαξαν.

«Οι συγγενείς της Αποστολίας δεν μπορούν να πιστέψουν το κακό που έχει γίνει, είναι σε κατάσταση σοκ και προσπαθεί ο ένας να συνεφέρει τον άλλον. Έχουν έρθει συγγενείς και φίλοι και από άλλες περιοχές όχι μόνο από την Πτολεμαΐδα, για να τους συμπαρασταθούν. Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά, χάνοντας την Αποστολία, έχασαν και το φως τους» είπε χαρακτηριστικά ο ανταποκριτής του Star και πρόσθεσε:

«Η οικογένεια της Αποστολίας είχε τέσσερα παιδιά. Η 33χρονη είχε άλλα τρία αδέρφια. Δύο αδερφές και έναν αδερφό. Όλοι είναι στο σπίτι μαζεμένοι και προσπαθεί ο ένας να παρηγορήσει τον άλλον.  Πριν από λίγο είχε έρθει και ο σύζυγος της Αποστολίας, ο Υπάτιος, ο οποίος ήρθε για να μιλήσει με τους συγγενείς της συζύγου του και να τους εξηγήσει τι συμβαίνει(σ.σ: ήταν εκείνος που στάθμευσε το όχημά του για να πάει τουαλέτα και συνέβη αυτό το τραγικό περιστατικό. Είναι ένας άνθρωπος σε πολύ δεινή θέση, αφού έχασε γυναίκα και παιδί. Το σπίτι της κοπέλας. Όλοι έχουν παγώσει και δεν μπορούν να το πιστέψουν, έχουν χάσει το φως τους. Η κοπέλα είχε δύο αδερφές και έναν αδερφό. Προσπαθεί να παρηγορήσει ο ένας τον άλλον. Ήρθε και ο Υπάτιος μιλήσανε. Οι άνθρωποι έχασαν και το παιδί και το εγγονάκι τους».

Η κηδεία όπως σας έχουμε ενημερώσει θα γίνει την Τετάρτη στην Πτολεμαΐδα, ενώ το απόγευμα της Τρίτης  θα φτάσει  η σορός της γυναίκας και του 3χρονου παιδιού της. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top