ΤΡΑΓΙΚΟ πρόσωπο ο 41χρονος σύζυγος της Αποστολίας – Πριν 1,5 χρόνο έκαναν νέο ξεκίνημα στην Αθήνα

Πήγαιναν στην Πτολεμαΐδα να περάσουν λίγες μέρες με την οικογένειά τους

ΤΡΑΓΙΚΟ πρόσωπο ο 41χρονος σύζυγος της Αποστολίας

Τραγική φιγούρα στο κακό που σημάδεψε ολόκληρο το πανελλήνιο την Κυριακή το απόγευμα στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας είναι ο 41χρονος σύζυγος της 33χρονης Αποστολίας και πατέρας του μόλις τριών ετών Παύλου που είδε την οικογένειά του να ξεκληρίζεται μπροστά στα μάτια του, χωρίς να μπορεί να κάνει τίποτα για να τους βοηθήσει.

Είναι εκείνος που μέσα στο σοκ και την απόγνωσή του βρήκε το θάρρος να καλέσει ασθενοφόρο και πυροσβεστική, αλλά και να ενημερώσει τους συγγενείς του για το κακό που τους βρήκε.

Οι τρεις τους είχαν ξεκινήσει από την Αθήνα για την Πτολεμαΐδα, γενέτειρα της Αποστολίας, όπου και σύμφωνα με πληροφορίες θα περνούσαν αρκετές μέρες με τους αγαπημένους τους ανθρώπους.

Ο 41χρονος και η σύζυγός του πριν από ενάμιση χρόνο είχαν κάνει ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή τους.

Εκείνος, καταδρομέας στο στρατό, διορίστηκε στην ΕΥΔΑΠ στην Αθήνα. Εκείνη, πολύ αγαπητή στην Πτολεμαΐδα ασχολείτο με την οργάνωση εκδηλώσεων, γάμων και βαπτίσεων. Δεν δίστασε να τα παρατήσει μάλιστα όλα και να ακολουθήσει το σύζυγό της στην Αθήνα.

Μάλιστα όποτε ο 41χρονος έπαιρνε άδεια από την υπηρεσία του πήγαινε στην πατρίδα του, το Αντίγονο Φλωρίνης και βοηθούσε τον πατέρα του στην καλλιέργεια των χωραφιών, για να εξασφαλίσει κι ένα δεύτερο μεροκάματο.

Οι γείτονες του ζευγαριού στο Φάληρο δεν μπορούν να πιστέψουν την ανείπωτη αυτή τραγωδία. Μιλούν για ένα αγαπημένο και ήσυχο ζευγάρι και θυμούνται τον μικρό Παύλο να παίζει με τα παιχνίδια του στο μπαλκόνι.

Στην Πτολεμαΐδα οι γείτονες της Αποστολίας αδυνατούν να συλλάβουν αυτό που συνέβη. Η γη έχει φύγει από τα πόδια τους, δεν μπορούν να πιστέψουν πώς από τη μια στιγμή στην άλλη δε θα ξαναδούν εκείνη και το αγγελούδι της ξανά.

Ολόκληρη η πόλη έχει βυθιστεί στο πένθος, ενώ ακόμα πιο συγκλονιστική είναι η πληροφορία, η οποία δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα, πως η 33χρονη Αποστολία ήταν έγκυος 4 μηνών στο δεύτερο παιδί της.

Αύριο στην Πτολεμαΐδα θα γραφτεί η τελευταία πράξη του δράματος, με την κηδεία της μητέρας και του παιδιού σε κλίμα βαθιάς οδύνης και πένθους. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top