Οι «Σύντροφοι Συντρόφισσες» πίσω από την επίθεση στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ

Αναφέρουν σε ανυπόγραφη προκήρυξη ότι το χτύπημά τους πραγματοποιήθηκε σε κρίσιμη πολιτική συγκυρία, πριν το Eurogroup της 20ης του μηνός

Οι «Σύντροφοι Συντρόφισσες» πίσω από την επίθεση στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ

Ομάδα αναρχικών με την ονομασία «Σύντροφοι Συντρόφισσες» ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση με βόμβες μολότοφ στα κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην οδό Κουμουνδούρου πριν από περίπου 10 ημέρες.

Η ανυπόγραφη προκήρυξη αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου και στο κείμενο οι «αναρχικοί κομμουνιστές και αντιεξουσιαστές» (όπως αυτοαποκαλούνται) αναφέρουν ότι το χτύπημά τους πραγματοποιήθηκε σε κρίσιμη πολιτική συγκυρία, παραμονές της συνεδρίασης του Eurogroup.

Σε ένα μακροσκελές κείμενο κάνουν αναφορά στην πολιτική διαδρομή του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και την οικονομική πολιτική που εφαρμόζει.

«Η επίθεσή μας στα γραφεία της Κουμουνδούρου, εκπλήρωσε την αναγκαιότητα για την, έστω κι ελάχιστη, ανταπόδοση της βίας που μας ασκεί η κυβέρνηση κι η μνημονιακή της πολιτική. Στόχος μας ήταν, είναι και θα είναι, να αντεπιτεθούμε με όλα τα μέσα στην εφαρμοζόμενη πολιτική της κοινωνικής εξόντωσης, η οποία διατάσσεται από το εγχώριο και διεθνές κεφάλαιο κι εκτελείται πάραυτα από τον εκάστοτε κυβερνητικό συρφετό. Σήμερα, το θώκο του εντολοδόχου κι διεκπεραιωτή των σχεδιασμών του Κεφαλαίου, κατέχει το απολειφάδι του σοσιαλδημοκρατικού ρεύματος που ακούει στο όνομα ΣΥΡΙΖΑ» αναφέρουν, μεταξύ άλλων.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top