Ο γιος του ιδιοκτήτη των Jumbo μέσα στην «φονική» Πόρσε

Φρικτό δυστύχημα στην Αθηνών-Λαμίας:

Ο γιος του ιδιοκτήτη των Jumbo μέσα στην «φονική» Πόρσε

Ο γιος του ιδιοκτήτη των Jumbo, Απόστολου Βακάκη, ήταν, όπως όλα δείχνουν, μέσα στη μοιραία Porsche που έπεσε πάνω σε σταθμευμένο όχημα σε πάρκινγκ της Εθνικής οδού Αθηνών - Λαμίας, στο ύψος της Θήβας και ένα από τα 4 άτομα που έχασαν τη ζωή τους λίγο πριν τις 4 το απόγευμα της Κυριακής.

Ο Γιώργος Βακάκης, που είχε επιστρέψει πριν από λίγες ημέρες από τις Ηνωμένες Πολιτείες όπου σπούδαζε, κι ένα ακόμα άτομο που ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί αν πρόκειται για άντρα ή γυναίκα επέβαιναν στο όχημα με προορισμό την Αράχωβα, όπου θα έκαναν ολιγοήμερες διακοπές.

Τελικά, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του πολυτελούς αυτοκινήτου και στην «τρελή» πορεία που ακολούθησε στον δρόμο ταχείας κυκλοφορίας, έφυγε με το πλάι στον παράδρομο και έπεσε πάνω σε αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο σε πάρκινγκ στο 83ο χλμ της Αθηνών-Λαμίας, αφαιρώντας τη ζωή από μια 33χρονη γυναίκα και το 3χρονο μωρό της που περίμεναν μέσα στο όχημα τον μπαμπά της οικογένειας, που βρισκόταν στην τουαλέτα.

Ωστόσο, μέχρι στιγμής, οι αστυνομικές αρχές και οι άνδρες της τροχαίας δεν έχουν απαντήσει αν την Πόρσε την οδηγούσε ο Γιώργος Βακάκης ή ο δεύτερος επιβάτης, ο οποίος απανθρακώθηκε και δεν έχει ταυτοποιηθεί το φύλο του. Ο δεύτερος νεκρός της Πόρσε εκσφενδονίστηκε έξω από το αυτοκίνητο μετά την πρωτοφανή σε σφοδρότητα σύγκρουση. Πρόκειται για άνδρα, σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες.

 

Διαβάστε επίσης: 

ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ: ΔΕΙΤΕ καρέ - καρέ το τροχαίο στην Αθηνών - Λαμίας με 4 νεκρούς

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ στην Αθηνών-Λαμίας: Είδε σύζυγο και βρέφος να βρίσκουν τραγικό θάνατο - Τέσσερις οι νεκροί

 

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top