ΖΟΜΠΙ βγήκαν… ΒΟΛΤΑ στην Αθήνα – ΦΩΤΟ, ΒΙΝΤΕΟ

Εικόνες βγαλμένες από ταινία θρίλερ στο Σύνταγμα

Η μέρα έφτασε και για μια ακόμα χρονιά τα… ζόμπι βγήκαν από τους τάφους τους και άρχισαν τις βόλτες στο κέντρο της Αθήνας!

Όσοι βρέθηκαν το Σάββατο το βράδυ στο Σύνταγμα, την Ερμού και το Θησείο, μια τρομάρα θα την πήραν, αφού οι δρόμοι στο ιστορικό κέντρο της πόλης γέμισαν με ανατριχιαστικά ζόμπι, καλυμμένα με αίματα, με κομμένους λαιμούς, κ.α.

Μην ανησυχείτε πάντως ήταν απόλυτα αθώα και άκακα, καθώς το μόνο που ήθελαν ήταν να κάνουν την καθιερωμένη βόλτα τους στο πλαίσιο του Zombie Athens Walk που διοργανώθηκε φέτος για πέμπτη χρονιά.

 Οι συμμετέχοντες στο περίπατο ξεκίνησαν την πορεία τους από το Σύνταγμα και έφθασαν μέχρι τον Κεραμεικό, στο Χυτήριο Theatre & ART Cafe όπου η βραδιά κατέληξε σε πάρτι, στο λεγόμενο zombie thriller party.

Σε αυτήν την ιδιαίτερη παρέλαση, πλήθος κόσμου ντύνεται, μακιγιάρεται και υποδύεται τους κακούς χαρακτήρες από ταινίες και σειρές τρόμου του 1980 και του 1990.

Η φετινή συνάντηση των «νεκροζώντανων» πλασμάτων ήταν αφιερωμένη στη δεκαετία '80, τη σειρά «Stranger Things» και τις ταινίες που την επηρέασαν ή αναφέρονται σε αυτή.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top