Να συλλέξει πληροφορίες που θα οδηγήσουν στον ασυνείδητο οδηγό που στις 13 Φεβρουαρίου παρέσυρε στην Κηφισίας έναν πεζό, εγκαταλείποντάς τον στην τύχη του, αναζητά η ΕΛΑΣ.

Ο άτυχος άνδρας εξέπνευσε στο νοσοκομείο λίγες ημέρες μετά.

Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία προκύπτει ότι το αυτοκίνητο ήταν μάρκας OPEL ASTRA , μοντέλο 2007-2009 και χρώματος ασημί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:

Στις 13.02.2017, ημέρα Δευτέρα και περί ώρα 04:35΄, στη συμβολή των οδών Λ. Κηφισίας και Αθηνάς, κατεύθυνση από Μαρούσι προς Εκάλη, περιοχής Δήμου Κηφισιάς, αγνώστων στοιχείων κυκλοφορίας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, οδηγούμενο από αγνώστων στοιχείων οδηγό, παρέσυρε πεζό και στη συνέχεια εγκατέλειψε τον τόπο του ατυχήματος.

Το ανωτέρω τροχαίο ατύχημα είχε ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του πεζού, ο οποίος νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο μέχρι την 19.02.2017, οπότε και εξέπνευσε. Πρόκειται πιθανόν για άστεγο άνδρα, ηλικίας περίπου -50-ετών, αναστήματος -1,70- μέτρων, αδύνατου περί τα -65- κιλά, μελαχρινού με μακριά σγουρά μαλλιά και μούσι. Φορούσε σκούρο παντελόνι, μαύρο μπουφάν και αθλητικά παπούτσια.

Από τα μέχρι στιγμής συλλεχθέντα στοιχεία εκτιμάται ότι το όχημα που εγκατέλειψε είναι μάρκας OPEL ASTRA , μοντέλο 2007-2009, χρώματος ασημί.

Παρακαλείται όποιος γνωρίζει οτιδήποτε, που μπορεί να βοηθήσει στην ανακάλυψη του άγνωστου οχήματος και του οδηγού αυτού, όπως επίσης στη διακρίβωση των στοιχείων ταυτότητας του θανόντος, να επικοινωνήσει με το Τμήμα Τροχαίας Κηφισιάς στο τηλέφωνο 210-6256430

 

Tags: