Το STAR στο Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι! «Ζέσταμα» για την μεγάλη παρέλαση της Κυριακής!

30 άρματα, 36 ομάδες και πάνω από 20.000 καρναβαλιστές προετοιμάζονται

Το Ρεθεμνιώτικο καρναβάλι πλησιάζει προς την κορύφωση, και οι ομάδες που θα λάβουν μέρος στην μεγάλη παρέλαση αρμάτων της τελευταίας Κυριακής της Αποκριάς προετοιμάζονται πυρετωδώς για τη μοναδική στιγμή.

Μία τεράστια κατακόκκινη βέσπα με τους ξεκαρδιστικούς επιβάτες της δεσπόζει στο χώρο, όπου κατασκευάζονται τα άρματα, ενώ ένας καλλιτέχνης με μία φωτογραφία στο χέρι φιλοτεχνεί το ομοίωμα του πρωθυπουργού και οι ψησταριές, όπως μπορείτε να δείτε στο ΒΙΝΤΕΟ του Star, έχουν πάρει φωτιά για να χορτάσουν την πείνα των εθελοντών που δουλεύουν νυχθημερόν.

Στη μεγάλη παρέλαση της Κυριακής που θα αρχίσει στις 2 το μεσημέρι θα πάρουν μέρος 30 άρματα, 36 ομάδες και πάνω από 20.000 καρναβαλιστές.

«Το Ρέθυμνο φέτος δηλώνει ότι όλοι είμαστε συγκάτοικοι στο όνειρο, ένα όνειρο το οποίο δεν θέλουμε να τελειώσει ποτέ, γιατί είναι ένα υπέροχο όνειρο, μέσα στο οποίο όλοι μας περνάμε όμορφα», δήλωσε μεταξύ άλλων στο Star, η αντιδήμαρχος Ρεθύμνης κυρία Πέπη Μπιρλιράκη.

Εν τω μεταξύ, το βραδάκι της Πέμπτης οι δρόμοι της παλιάς πόλης του Ρεθύμνου πλημμύρισαν από μασκαρεμένους ποδηλάτες, οι οποίοι έκαναν την καθιερωμένη τους... ποδηλατοβόλτα, σκορπίζοντας στο διάβα τους τρελό κέφι.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top