ΔΕΙΤΕ με τι καιρό θα κάνουμε κούλουμα!

Τι είπε ο μετεωρολόγος Μανώλης Αναδρανιστάκης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR με τη Μάρα Ζαχαρέα

Άστατο καιρό με βροχές, αλλά και ανοιξιάτικες θερμοκρασίες προβλέπονται για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας.

Όπως σημείωσε ο μετεωρολόγος Μανώλης Αναδρανιστάκης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR με τη Μάρα Ζαχαρέα, «από το πρωί του Σαββάτου περιμένουμε να βρέξει στη δυτική και βόρεια Ελλάδα και μέχρι τα τέλος της ημέρας οι βροχές θα επεκταθούν σε όλη τη χώρα, με μοναδική εξαίρεση ίσως την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.

Την Κυριακή, ο καιρός θα παραμείνει βροχερός κατά διαστήματα, από το μεσημέρι και μετά όμως φαίνεται ότι θα υπάρξει βελτίωση στη βόρεια Ελλάδα.

Οι άνεμοι θα είναι νότιοι, ενώ το Σάββατο θα έχουμε και αρκετή σκόνη από την Αφρική με τη θερμοκρασία να φτάνει τους 20-21 βαθμούς Κελσίου. Την Κυριακή όμως η θερμοκρασία θα πέσει στους 18-19 βαθμούς Κελσίου. Στην Αθήνα πάλι, βροχερός θα είναι ο καιρός από το βράδυ του Σαββάτου έως και την Κυριακή το απόγευμα.

Την Δευτέρα, το χαρακτηριστικό του καιρού θα είναι ότι οι άνεμοι θα στραφούν σε βόρειους αλλά όχι πολύ ενισχυμένους και η θερμοκρασία θα υποχωρήσει. Σε ότι αφορά στη δυτική και βόρεια Ελλάδα, δεν θα έχουμε κάποιο πρόβλημα τη Δευτέρα, στα ανατολικά όμως θα έχουμε συννεφιά ενώ λίγες βροχές θα σημειωθούν στην Στερεά, στην Πελοπόννησο, στις Κυκλάδες και στην Κρήτη».

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top