«ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ» της διμοιρίας του θανάτου οι δύο Τούρκοι κομάντος εκπαιδευμένοι στο να διαφεύγουν

Επτά μήνες οι τουρκικές αρχές προσπαθούσαν να τους εντοπίσουν μάταια

Χαλίκ Τσελίν, Αρχιλοχίας πεζικού… Φατίχ Αρίκ,  λοχίας ηλεκτρονικού πολέμου. Οι δυο κομάντος οι οποίοι ζήτησαν άσυλο στη χώρα μας ήταν  ειδικο-δυναμίτες του  Πολεμικού Ναυτικού ή αλλιώς φαντάσματα. Άριστα εκπαιδευμένοι στο να καλύπτουν τα ίχνη τους.

Επτά μήνες οι τουρκικές αρχές προσπαθούσαν να τους εντοπίσουν μάταια. Στις 22 Ιουλίου του 2016 η τουρκική κυβέρνηση είχε δώσει στη  δημοσιότητα φωτογραφίες τους υποστηρίζοντας πώς οι δύο επίλεκτοι είχαν πάρει μέρος στο σχέδιο εξόντωσης του Ερντογάν παρά το γεγονός πώς μέχρι τότε  ήταν τα καμάρια του Τούρκου Προέδρου.

Σήμερα τα τουρκικά μέσα τους αποκαλούν προδότες. Χαρακτηριστικά η εφημερίδα Μιλιέτ γράφει: «Δύο προδότες Τούρκοι στρατιώτες του Γκιουλέν  διέφυγαν στην Ελλάδα».

«Δύο κομάντο από την επίθεση στη Μαρμαρίδα  στην Ελλάδα», είναι ο τίτλος της  Hurriyet, ενώ το NTV και το  Kurdistan 24, αναφέρουν «Δύο Τούρκοι καταδρομείς SAT κατέφυγαν στην Ελλάδα».

Ήταν μέλη  της «Υποβρύχιας Επίθεσης» που εδρεύει στη ναυτική βάση της Φώκαιας. Μερικές από τις αποστολές τους είναι συλλογή πληροφοριών, αμφίβια κρούση, επιχειρήσεις κατά της τρομοκρατίας και προστασία επισήμων προσώπων. Πώς λοιπόν ο  Χαλίτ Τσετίν και ο Φατίχ Αρίκ , οι οποίοι είχαν ορκιστεί πίστη στον Τούρκο πρόεδρο πήραν μέρος στην απόπειρα της δολοφονίας του  ; Κάποιοι από τους στασιαστές υποστήριξαν πώς δεν γνώριζαν πώς ο στόχος ήταν ο Ταγίπ Ερντογάν.

Λαμβάνουν εντολές κατευθείαν και μόνο από το Γενικό Επιτελείο της Δημοκρατίας της Τουρκίας. Εκπαιδεύονται να μισούν τους Έλληνες. Αυτά είναι τα συνθήματα που τους πορώνουν για την μάχη .

«Εφόσον υπάρχει στο κόσμο ο πρόστυχος ο Έλληνας, μα τον Αλλάχ δεν μου φεύγει αυτό το μίσος .Όσο στέκομαι και τον βλέπω απέναντί μου σαν σκυλί, μα τον Αλλάχ δεν μου φεύγει αυτό το μίσος.1000 κεφάλια γκιαούρηδες δεν μπορούν να ξεπλύνουν αυτό το μίσος. Μοναδικός μου σκοπός είναι η εκδίκηση. Όταν έρθει η ώρα μου για το πεδίο της μάχης σε μια μέρα θα σφάξω 1000 γκιαούρηδες. Να έλιωνα με πέτρες τα κεφάλια 30.000 απ΄ αυτούς. Να ξερίζωνα με τανάλια τα δόντια 10.000 απ΄ αυτούς. Να πετούσα 100.000 πτώματα απ΄ αυτούς στο ποτάμι».

Παίζουν στα δάχτυλα τις πολεμικές τέχνες, τις πτώσεις με αλεξίπτωτο ,τις  καταδύσεις και  το sniping . Την στιγμή που οι Τούρκοι βλέπουν πίσω από το πραξικόπημα την σκιά του Γκιουλέν , πηγές στην Αθήνα τονίζουν ότι δεν θα επιτραπεί να γίνει η Ελλάδα πεδίο αντιπαράθεσης των Γκιουλενιστών με τις τουρκικές αρχές. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top