ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ στη δίκη του ΦΟΝΙΑ της Λέλας στη Χαλκιδική – Παραιτήθηκε από δικηγόρος του ο Κούγιας!

Τι είπε στο Star ο πατέρας της άτυχης γυναίκας

Διακόπηκε για την Πέμπτη 2 Μαρτίου η δίκη του συζυγοκτόνου Κλοντ Λέσι, ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία της συζύγου του Λέλας Μαυρομάτη και την έκθεση του γιου τους σε κίνδυνο, μετά από την παραίτηση του συνηγόρου υπεράσπισής του, Α. Κούγια.

Το δικαστήριο διόρισε αυτεπαγγέλτως νέο συνήγορο, ενώ έγινε και η κλήρωση των ενόρκων. Μάλιστα ο κατηγορούμενος έκανε μια κίνηση που ξάφνιασε όλους στη δικαστική αίθουσα. Καθώς ζήτησε οι ένορκοι που θα τον δικάσουν να είναι μόνο γυναίκες.

Σημειώνεται ότι τόσο η πρόεδρος, όσο και η εισαγγελέας και η δικαστής που βρίσκεται στην έδρα είναι γυναίκες, οπότε επτά γυναίκες από την Πέμπτη θα εκδικάσουν την υπόθεση και θα πάρουν απόφαση για τον κατηγορούμενο.

Το δικαστήριο έκανε επίσης δεκτό το αίτημά του να θέτει και ο ίδιος ερωτήσεις στους μάρτυρες που θα κληθούν από την Πέμπτη να καταθέσουν.

Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο πατέρας της δολοφονημένης Λέλας Μαυρομάτη, Λάμπης, δεν έκρυψε τη μεγάλη ταλαιπωρία που έχουν υποστεί ο ίδιος και η οικογένειά του από τις καθυστερήσεις στη δίκη και είπε πως η αγωνία τους παρατείνεται αναίτια.

«Ελπίζουμε ότι την Πέμπτη θα εκδικαστεί η υπόθεση και θα τελειώσουν τα βάσανά μας», είπε.

Όσο για την κατάσταση των παιδιών, είπε ότι έχουν δημιουργήσει ένα προστατευτικό δίχτυ γύρω τους από συγγενείς και φίλους και όλα πηγαίνουν καλύτερα, αν και όπως τόνισε ο μεγάλος γιος, που είδε με τα μάτια του τον πατέρα του να σκοτώνει τη μητέρα του έχει κάποια ψυχολογικά προβλήματα που με αγάπη, φροντίδα και προσοχή θα ξεπεραστούν.  

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top